Melyik konfig a jobb?
Van két konifgom és nem tudom melyiket kéne meg vennem.
1.
INTEL Core I5 650 Processzor
8Gb DDR3 RAM
MSI GT710HM: (1Gb dedikált) 2048Mb DDR3 DX12
Realtek ALC 260 HDA 2.1 alaplapi hang vezérlő
Broadcom (10/100/1000) alaplapi hálózati vezérlő
1 x PCI Express x16 slot
1 x PCI Express x1 slot
1 x PCI slot
4 x SATA vezérlő
12 x USB port PS/2
1 x soros (RS-232) port
Kb. ennyit tudok róla a jófogáson láttam azért tetszett meg, mert i5-ös processzor meghát 8gb ram van benne. 55 ezer forintba kerül ez.
2.
AMD A10 7700K AD770KXBJABOX processzor
MSI A68HM-P33 V2 alaplap
CHIEFTEC GPS-400AA-101A 400W-OS TÁPEGYSÉG
kingston 1866mhz 8gb ram
Ezt pcx-en állítottam össze kivéve a ramokat, meg a tápegységet, mert nem vagyok benne biztos hogy a mostani 280W-os tápegységem megbírkozna a hardverekkel.
Ez is naggyából 55 ezer.
Szóval melyiket ajánlanátok megvételre? Melyik jobb játékok szempontjából, melyik a gyorsabb konfig?
egyik sem jó semmire kb. inkább úgy mondom hogy az i5 ös verzió tűrhetően f*s a másik meg extrém f*s
ha nincs money normális új konfigra akkor ink legyen a használt, újonnan meg egyik se
Hát változatosak az igények. Lenne filmnézős, netezős , játszogatós,videónézegetős konfig.
A játékok sem ilyen battlefield 1 szonten lennének. Inkább a dayz, gta 4 vagy 5, unturned. Stb.. játékokra használnám. És az sem baj ha 720p ben játszok, mert a mostani gépem után már bármi jó lenne..
2. felejtös
uj játékokkal egyikel se fogsz játszani mert 8GB ram, gtx min 1050 vagy 1050ti kell ... 1TB HDD
280w meg felejtös ,mert min 450w kell
1. 400 wattost választott, de 280 is elég ha minőségi...
2. Csak a vga amit ajánlottál több mint 2x annyibba kerül mint a kérdező által választott apus processzor.
3. Ennyi pénzből nem tudsz jobb új gépet venni. Persze mindenki akinek nem gtx 1080-a van i-7el az dobja ki a gépét. Éljen Magyarország és a marketing. Nyilván nem ultra grafikán akar játszani a legújabb játékokkal, de ha játékra kell gép én mindenképp a használt piacot javaslom, akár alkatrészenként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!