Szeretnék összerakni egy Gamer PC-t, kb augusztusban tervezem beszerezni hozzá a VGA-t. Szerintetek addigra vége lesz már ennek a cryptobányász őrületnek és vissza esnek a megfizethető árkategóriába a VGA-k?
Nem is olyan rég rx470-480 karik 8GB-os verziója a mostani állapothoz képest potom pénzért, 70-80 000Ft-ért volt kapható. Most azok kifutottak, 4GB-os verzióik kaphatóak ilyen árazással... A legolcsóbb 8GB-os kari meg már a 1070 135 000Ft körül -.- Szóval ja, helyes, hogy csinálnak külön bányász karikat, ne rondítsák már a bányászok tovább a hardver piacot.
2017. jún. 30. 01:37
3/8 anonim válasza:
Hiába csinálnák direkt bányász kártyát hogy ha az is elfogy megint veszik majd azt ami van (pl most az RX 460-at)
2017. jún. 30. 11:47
4/8 anonim válasza:
Ne kelljen nekik az RX460 vagy akármelyik RX4xx. Abból is az lesz akkor, hogy el fog tűnni a 4GB-os verzió ami lehet jó volna ha netán nem a tervezett karit veszem... Ha már a tervek, most egyenlőre egy GTX1060 6GB-os verzió van tervben meg még egy 8GB-os hyperx fury ram, de erősen gondolkodok egy proci-ram kombóban. Igazából jobban megérné nekem az a videókártya hiszen játékokban többre mennék vele csak sajnos iszonyat drága, majdnem 100 000Ft, de már kapható 90 000Ft-tól is. Ezzel ellentétben a kinézett i5 7400-at meg tudom venni 50 000Ft, max 60 000Ft-ból köszönhetően a ryzen megjelenésének ami így letolta az intelek árát. A másik meg, lehet egy Pentium G4400 nem hajtaná ki a GTX1060-at. Mondjuk google a barátom, ennek utána is nézek most :D
2017. jún. 30. 18:30
5/8 anonim válasza:
Szerintem már nem olyan sokáig, de ahhoz hogy az árak normálisan csökkenjenek, szeptember előtt nem igazán látok rá esélyt. De remélhetőleg augusztusban is már olcsóbb lesz.
Off:
1151-es foglalatú alaplapod van? Csak mert ha nem, akkor nem igazán van értelme i5 7400-at venni, ha annyiért már kapni Ryzen 1400-at is. Persze ha fan vagy és fontos az Intel akkor lényegtelen, nem szóltam. :D
2017. júl. 18. 23:31
6/8 Flash! válasza:
Jò vicc volt.Csak mondom
501 billiò dollàr összèrtèke van a kriptopènzeknek jelen pillanatban.
Mellesleg a spec csak mininig-ra optimalizàlt gèpekkel nem minden kriptopènzt lehet bànyàszni.A bitcoin utàn màsodik legnagyobb market-kapitalizàciòjù Ethereumot ès mèg nèhàny lènyegesebbet pl nem.
2018. febr. 19. 23:22
7/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy eltelt fél év és a helyzet csak sokkal rosszabb lett. :S Sőt, azt olvastam, hogy az Nvdia szerint 2018-ban még rosszabb lesz.
2018. febr. 27. 10:20
8/8 MGéza válasza:
Ne használjuk már ezt a billió kifejezést ha lehet, vagy fordítsuk le magyar nyelvre. Ugyanis USA billió=Magyar milliárd. Nem egyértelmű így USA forrásokat átvéve a számadat, persze így is nagyon sok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!