Ha veszek a lézernyomtatómba egy OPC dobegységet (szelénhengert) az biztos megoldja a problémát?
Van egy színes lézernyomtatóm, amiben a szeléngenger (opc dobegység), és a tonerkazetta külön van (tehát nincs egybeépítve).
A nyomtató a papíron egy, vagy két vízszintes csíkoz húz. Ha kiveszem a nyomtatóból a szelénhengert (opc dobegységet) akkor látszik a HENGEREN EGY HOSSZÚ CSÍK, mintha ott a szelénréteg lekopott volna, tehát kopott azon a részen. Ha kicserélem a szelénhengert, akkor biztos megoldja ezt a problémát.
NA DE, van egy másik problémám is, ha nyomtatok vele, akkor a képek bizonyos helyeken sötétebb csíkok látszódnak függőlegesen, illetve a FŐ PROBLÉMÁM hogy, szövegek esetén mintha a fekete kontúrja nem lenne egyenletes fekete, hanem mintha fekete pontokból állítaná össze a betőket, és hol halványabb, hol sötétebb a szöveg, ha közelről megnézzük. Kipróbáltam egy másik eredeti lézertonerrel, azzal is. Szóval szerintetek ez a hiba is a szelénhengerre utal, vagy ez lehet más is??
Nyomtató típusa: Dell 1235cn
Kb. 13000 oldal van benne.
Ingyen kaptam.
Az igazság az hogy Németországban élek.....igaz anyagilag elég le vagyok most égve.
Német oldalon találtam a következőket:
Szóval 55Euro az utángyártott ára + szállítás. Az utángyártott toner meg 15Euro/db + szállítás.
Mindig is szerettem volna egy SZÍNES lézernyomtatót, de soha nem volt annyi pénzem, hogy egyben kifizessem.
Szóval ennek fejében sem éri meg a nyomtatóra költeni??
A jelenlegi tonerszintek:
Fekete: 33%
Sárga: 7%
Bíbor (magenta): 10%
Ciánkék: 10%
Plusz a Német akitől elhosztuk még adott mellé egy eredeti bontatlan fekete tonert is.....amit azóta próbaképp kibontottunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!