Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop vásárlás előtt állok,...

Laptop vásárlás előtt állok, mezei felhasználásra kell.8 gb RAM,128 GB SSD 160 ezerből?

Figyelt kérdés

Egyetemista lány vagyok, tehát nem használnám semmi extra dologra. Ezt néztem ki: [link]

Mivel ismerőseim szerint azért legyen benne ennyi RAM és az SSD is jó lenne. Később vennék hozzá külső HDD-t. 160 ezernél többet nem szívesen adnék ki rá.

Mit tudtok tanácsolni? Köszönöm előre is.

2017. jún. 25. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Tehát levelezés, netezés, filmnézés, zenehallgatás, fényképek, pötyögés...kimaradt valami vajon.

Ilyen célokra én a fele összegért vennék újat, de inkább egy használtat 80 körül, ami a 160 többszöröse volt néhány éve.

Privátba dobok egy iránymutatást.

2017. jún. 25. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Ne is haragudj, de ezekre még csak garancia sincs. Nem úgy akarok spórolni, hogy pár éven belül el is ússzon az összeg.
2017. jún. 26. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:

# 2

Ha veszed a fáradtságot, akkor észleled, hogy boltok is vannak, akik 6-12 hónap garit adnak.

Sőt visszafizetést is, de te csak vásárolj a "rablóknál", akik kiröhögnek, amikor gariztatni akarod gond esetén vagy csak portalanítani, amiért jól megvágnak...az élet jobb tanító mester, mint az egyetem, de majd megtudod a tanulópénzeden;)

2017. jún. 26. 08:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Több dolgot is rendeltünk már internetes boltokból, sosem volt gond a garanciakezelessel. Laptop.hu-t továbbá megbízhatónak mondják. (Tudtam, hogy egyeseknek fájni fog, hogy egyetemre járok. :D)
2017. jún. 26. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:

# 4

Te dolgod természetesen, mire s mennyit dobsz ki, de én butaságnak vélem, hogy ferrárit vegyek, hogy a 100 méterre lévő sarki közértbe guruljak vele:DDD

Laptop.hu...mendemondákra adni...hmmm...ez is magánügy;)

Diploma...mit vársz:

https://www.youtube.com/watch?v=3gur_Rj2UCs

https://www.youtube.com/watch?v=PyMhBoqjAvk

S ezt nem csak látni, hanem tapasztalni is sűrűn sajnos...

2017. jún. 27. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!