Mennyi a fogyasztása?
A gépemben egy gigabyte ga-b250m-ds3h alaplap benne egy pentium g4560 rajta gyári hűtővel 2db 500gb-os winchester és egy 120gb-os ssd van ezek kívül 3db ventilátor.
Most akarok egy Msi Gtx 1070 Aero oc videókártyát bele, és ezeknek kb. mennyi az összes fogyasztása??
Maximum teljesítményfelvétel:
* Intel Pentium G4560 ( [link] ): 56 W (ez TDP, hogy mennyi hőt ad le, de ez alapján "becsülhető" némileg a tápfelvétel is)
* MSI GeForce GTX 1070 AERO 8G OC ( [link] ): 150 W
* 500 GB merevlemez (WD WD5000AAKX - [link] - figyelembe véve): darabja 6 W, kettő 12 W
* 120 GB SSD (Kingston SA400S37/120G - [link] - figyelembe véve): 1,5 W
* Hűtőventillátor (Artic F12 - [link] - figyelembe véve): darabja ~3 W, összesen 9 W
Összesen: 228,5 W vagyis egy óra alatt 228,5 Wh a fogyasztása - szóval a #1-es hozzászóló kb. jól számolt.
Bocsánat a ramot kihagytam de gondolom 8gb ddr4-es 2400mhz-es ram nem zabál olyan sokat??
A kártyáról azt olvastam hogy magas terhelésnel felmehet 300w-ig is a fogyasztása, ez igaz??
Illetve most jön a táp!
Egy CM Elite Power 600w van most benne, tudom hogy szar de egyenlőre nincs keret másik tápra de később mindenféleképpen cserélni fogom (eddig még ez is sok volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!