Mivel tud többet egy márkás drágább tápegység egy olcsó sokak által nem ajánlott tápnál?
tényleg ennyire fontos?mert mindenhol ezt olvasom hogy ne vegyünk olcsó tápot.de miért?
most újra aktuális ez számomra, azért is kérdem, mivel tud többet többet egy márkás 2-3x annyiba kerülő táp?
eddig nekem 3 nem ajánlott kategóriás tápom volt egyik 13 a másik 7 év után csendben távozott,nem vitte magával az egész gépet ahogy azt sokan rémtörténetként terjesztik,sőt semmit nem tett tönkre... a harmadik ilyen táp 4 éve van a gépemben gond nélkül.szóval akkor mi az igazság? aki ért hozzá írja meg legyen szíves.köszönöm.
Az intelligensebb tápok pl. tudnak keresni a gyakorikérdéseken. Te mindenképpen ilyet szerezz be!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
de vicces vagy...
beütöttem a keresőbe nekem több tucat oldalra való kérdést adott ki amit nem fogok végigolvasgatni...neked biztosan van rá időd.
ha az általad linkelt kérdést megtaláltam volna nyilván nem kérdeztem volna.te megválaszoltad azt is,szóval úgy könnyű lehetett visszakeresned a megválaszoltjaid közt...
Az olcsóbb táok:
* alul vannak méretezve: tehát egy nagyobb - a tápegység névleges terhelését megközelítő - terhelés esetén a gép lefagyhat, nem megfelelő működést eredményezhet
* nem hatékonyak: tehát a felvett teljesítmény egy jelentős része (>20%!) hőként távozik
* nincsenek bennük olyan védelmi mechanizmusok, amelyek egy esetleges hiba esetén megvédhetnék a gépedet
Te lehet hogy szerencsés vagy, mert:
* a tápegységed bár nem képes a ráírt teljesítmény leadására, de a géped teljesítményfelvétele jóval alatta van annak
* stabil nálatok az áramellátás
* egy olyan tápegységmárkát/-szériát választottál, amely nem "annyira" rossz
" Ha valaki 30 ezres tápot vesz 1 gpu -s rendszerhez az csak e peniusz mutogatás , semmi más"
Nem feltétlenül. Egyszer vettem felső kategóriás tápot. 10 évvel ezelőtt. Azóta is bírja. Közben a Chieftec jellegű szemétből több is szétégett már más gépekben. És ezt itthon márkának tartják... Van páréves sült FSP tápom is, errefelé azt is sokat dicsérik. Irodai gépben volt szegény, azt se bírta.
12V 1,3Ah
12V 1,5Ah
Tegyük fel, hogy mindkettő egyforma Ah tud. Szerinted mi a különbség a kettő között?
Pl. ha leejted őket, az egyik nagyobb valószínűséggel törik el, ha leterheled, az egyik hamarabb ég le, illetve lehet bár egyforma ráírva a tulajdonságuk, az egyikkel lehet 5-el több csavart tekersz be továbbá az egyiknél nagyobb élettartamra számíthatsz. Na vajon melyik??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!