Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » XFX TS Series 430W tápegység...

XFX TS Series 430W tápegység ajánlott?

Figyelt kérdés

Mennyire merjem megvenni?

Hallottam róla, hogy az XFX-ek az árukhoz képest legendásan jók, ez viszont már gyanúsan olcsó, ilyen 13k környéki áron vesztegetik. Meg ipon.hu-n 22,7%-os meghibásodási arány szerepel, ami azért sok. Csak nem valami szériahiba?

2016. jún. 4. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
22,7% az elég beteg szerintem ott valami hiba van.. viszont ha leírod a gépet akkor tudunk ajánlani mást,bár szerintem jók az xfx-ek kb nem tudok olyat mondani amelyik rossz minőségű lenne.. de van ilyen árban corsair cx 430 -is ha félsz az xfx-től, az is elég neves márka csak a vs-t került el
2016. jún. 4. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Mindenesetre dobtam egy mailt az iponnak, hogy akkor mi a helyzet, elírás-e.

Egy G4400-as konfigom lesz, egyelőre VGA nélkül. Tudom, hogy ehhez sok a 430 watt, de a jövőben felfejlesztem, szóval meg fog nőni az áramigény.

2016. jún. 4. 13:56
 3/4 Lord Hidan ***** válasza:
Pcx-en se sokkal drágább 15k körül mozog. Nekem a TS változat van nem vettem volna meg ha nem lenne megbízható. Nálam i5 + r9 280x mellett megy
2016. jún. 4. 14:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Közben válaszoltak is, hogy ez a százalék kiírás egy új dolog náluk, és ezért néha hülyeséget jelez. A tápról itt és prohardveren is jókat olvastam, úgyhogy végül ezt fogom rendelni. Ha valami gond adódik, ott az 5 év gari. Az egész konfigot pedig csak nem fogja hazavágni...
2016. jún. 4. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!