Cpu pasztázásnál mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Szèt kell kenni,vagy elèg ha csak egy borsònyi szem van,ès arra màr rà lehet a hűtőt tenni?Celeron G3900egyèbkènt.2017. jún. 19. 11:04
1/5 Bandi1214 válasza:
Csak egy borsónyi jó minőségű paszta kell rá. És azt vagy szétkened vagy rárakod a hűtőt és az szétnyomja.
2/5 anonim válasza:
En egy csikot szoktam huzni,aztan ra a huto.
Arra figyelj,hogy az elejen inkabb tegyel ra picit tobbet,az nem valtoztat semmit,viszont ha keves van akkor elszallhatnak a homersekletek.2x,3x-ra mar raerzel,es tudni fogod mennyi kell az adott cucchoz.
3/5 anonim válasza:
A borsónyi rengeteg, kinyomja a felét a fenébe. Igazából egy vödörrel is ráboríthatsz tök mindegy mert a processzor hűtő mindent kinyom ami felesleges. És totál mindegy hogyan viszed fel, letesztelték, mindenféle módszert, kenés, borsó, X ben felvitel, csíkban. Tök mindegy volt, 0-1C fok különbség volt, egyedül akkor volt szar mikor nagyon keveset vittek fel. De egy processzorra elég fél borsónyi ha kicsit elkened te is meglátod.
5/5 anonim válasza:
Ha kikínlódni akarsz a kenegetéssel csak nyugodtan. Én egy x-et szoktam tenni a procira és ráteszem a hűtőt. Ezzel a megoldással még sose volt kevés a paszta de túl sok sem. A lényeg, hogy az x ne legyen túl vastagon húzva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!