Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire kell figyelni HDMI kábel...

Mire kell figyelni HDMI kábel vásárláskor?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy 3 méteres HDMI kábelt (apa-apa). Mire kell figyelni, milyen fontos parameterekkel kell rendelkeznie? Egy számítógépet szeretnék összekötni egy full HD tv-vel.

2017. febr. 5. 21:08
 1/5 anonim válasza:
Szerintem nincs külömbség a HDMI kábelek között. Legalábbis nekem ami most van, (márlátlan, laptopot TV-vel szoktam összekötni) már megvan évek óta és ugyan úgy működik mint amit az xBoxomhoz kaptam.
2017. febr. 5. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
sztem semmire mivel digitalis kabel igy tul sok jelentossege nincs hogy milyen a kabel.
2017. febr. 5. 21:16
 3/5 nemma ***** válasza:

Arra, hogy valaki ki ne lopja a kezedből miután kifizetted.

Kábel-kábel, nem igazán van köztük különbség.

2017. febr. 6. 03:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Règen volt olyan, ami nem bírta a fullhd-t,ma már nincs ezzel baj.
2017. febr. 6. 15:29
 5/5 Joell ***** válasza:
Egyszeru olcso meg a full hdt se igen viszi at...az aranyozott jo minosegu a media mark ban 15000/meter az a 4kt is kepes atvinni es a hangminoseget is super dolbiban vagy studio stereoban...tobb szalazasu es minosegebbi aranyozot szalas es csatlakozos.de ez mar csak akkor kell ha studioban nyomulsz..amugy nem szugseges.egy közép arkategorias minosegi kabel megteszi
2017. febr. 25. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!