Miért lett használhatatlan a gépem, amióta SSD helyett HDD van benne?
Ez egy gyors, modern gép volt, minden működött rajta, egészen addig, amúgy új merevlemezt nem kellett bele venni.
Az előző ssd volt, amt szereztünk az hdd.
Én azt hallottam, hogy kicsit lassabb lesz a csere után, na de ez nem lassú lett, hanem konkrétan használhatatlan.
5 óra alatt tölti be csak a zárolt felületet, ahol be tudok lépni a fiókomba, még további rengeteg idő, míg egyáltalán elkezdi feldolgozni a beírt jelszót.
Mikor végre sikerül betölteni, a böngészőt nagyon nehezen nyitja meg, borzasztóan lassan tölt, állandóan lefagy, összeomlik.
A telefonomra képtelenség bármit feltenni, mert azonnal összeomlik a rendszer. Képtelen a gép betölteni a sajátgép menüt, a csatlakoztatott telefonra nem tudok rákattintani mert elkezd tölteni addig amíg le nem fagy teljesen, eltűnik a tálca úgy ahogy van (és újraindításig nem is jelenik meg). A telefonom ugyanúgy megőrül, nem reagál semmire se, feloldani sem lehet.
A gép ezen kívül képtelen kikapcsolni. Rámegyek a leállításra, és bár olyan, mintha kikapcsolna, de ugyanúgy megy tovább, addig, amíg meg nem nyomom a gombot.
Állandóan random pillanatokban sipol, teljesen indokolatlan dolgokat ír ki és csinál.
Olyan, mintha az egész teljesen össze lenne omolva.
Szerintem ez nem normális.
Ez egy átmeneti állapot, amíg nem lesz új, de addig is nem lehetne megoldani valahogy, hogy lehessen normálisan használni a gépet? Hétköznapi műveleteket képtelen végrehajtani, és ez csak egyre rosszabb.
2 éves a gép...
Nem lehet hogy hibás a hdd?
Jól kötötted be?
Vadonatúj gépből lett kiszedve, szóval maga a lemez az jó. Az elején teljesen jól működött, kis idő után kezdte el ezt csinálni, és csak egyre rosszabb.
Meg is néztük, és szerintünk jól van bekötve. Én nem értem. Életemben nem láttam még ilyet.
Újra lett telepítve rá minden, amikor beletettük az újat.
Nem tudom hol hibáztunk, vagy hol a hiba a gépben. :s
Ja amúgy laptopról van szó.
És még az a fura, hogy a telefonom is szarakodik, amióta ez van. Pedig azzal semmi baj nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!