Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ATI Readon HD 4350 helyett?

ATI Readon HD 4350 helyett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ATI Readon HD 4350 es kártyát szeretnék cserélni, de nem tudom, hogy melyek azok a kártyák melyek kompatibilisek lennének az alaplapommal.

Az alaplapom típusa:

Nvidia MCP73 GeForce 7050 Chipset és PCI Express a grafikus kártya csatlakozása, ha jól nézem. Olyan kártyákat keresek, melyek már jobban tudnának futtatni újabb játékokat, nem pedig 20FPS el. Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. jún. 9. 16:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Milyen processzorod és milyen tápegységed van?
2017. jún. 9. 16:21
 2/14 A kérdező kommentje:
A tápegységet nem tudom beazonosítani, nem tudom hogyan kell, ez egy egybe vett gép volt régen. Processzor egy Intel E5200-as két magos vénség.
2017. jún. 9. 16:23
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor cseréld az egészet mert ez nagyon régi gép és a processzor semmilyen új játékhoz sem elég, és egy ilyen gépbe kb. 2-4gb Ram van ami szintén nem elég semmire,

és szerintem a táp se bírná.

2017. jún. 9. 16:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Ahhoz a procihoz használtan(!) GTX 750Ti. Nagyobb felesleges.
2017. jún. 9. 16:32
 5/14 A kérdező kommentje:

2-3 hónap mulva valószínűleg teljesen új konfigot veszek, de őszinte leszek rettentően türelmetlen vagyok már, a mostani gépem nagyon korlátolt. Esetleg miket javasolnátok cserélni a mostani gépemben?

Ramból van 4 gb DDR2 sajna

2017. jún. 9. 16:34
 6/14 A kérdező kommentje:
Esetleg 50 forintig tudtok ajánlani átmeneti lapot videókártyát tápot meg procit?
2017. jún. 9. 16:37
 7/14 anonim ***** válasza:
Átmeneti alkatrészt nem éri meg venni mert pénz kidobás. Inkább akkor kezd el megvenni az új géped alkatrészeit.
2017. jún. 9. 16:46
 8/14 P.O.C. ***** válasza:
2-3 hónapért ne szórj el egy 50 -es elavult dolgokra. Fektesd inkább az új gépbe. Egy HD4850 -est pl már tudsz venni 4 eFt -körül. És 3x gyorsabb a jelenlegi kártyádnál. Eladáskor sem fogsz rajta sokat bukni. Persze a jelenlegi legújabb játékokat ez se mozdítja meg, de ahhoz már az egész géped le kell cserélni úgyis.
2017. jún. 9. 16:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Inkább retrójátékokkal szórakozz, az ötvenest meg rakd el az új konfigodra.
2017. jún. 9. 16:48
 10/14 MGéza ***** válasza:

Hd 7750-7700, ennél erősebbet nem éri meg venni a jelenlegi konfig mellé és ezeket egy aránylag gyenge táp is viszi. Persze mindenki azt javasolja hogy várj ami tényleg érdemesebb is lenne, de hát ugye, itt a nyár ki kéne használni, nem?

[link]

2017. jún. 9. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!