Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit lehet ilyenkor tenni?...

Mit lehet ilyenkor tenni? Ddr2 ram helyett sima ddt raktam bele ( nagyon pici a különbség és nem vettem észre csak akkor mikor a foglalatot csak félig tudtam rárakni, de előtte bekapcsoltam a gépet, h működik e )

Figyelt kérdés
nem működött és kivettem azóta csak csipog a gép 1 hosszút 2 rövidet mi lehet a gond? A monitor be se jön

2017. máj. 1. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Eltörted az alaplapot? xD DDR RAM bele se megy, ha félig van benne nem fog belemenni... Tegyél be DDR 2 memóriamodult, ne erőltesd azt ami nem fog menni.
2017. máj. 1. 19:49
 2/8 MGéza ***** válasza:
Vedd ki, semmi értelme, azért csipog, mert nem érzékeli a rammodult. DDR1 rammal DDR2-es nem fog működni.
2017. máj. 1. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:

1 hosszú két rövid az videokártya hibára vall. Most már van a gépben normális DDR2-es ram?

De a DDR1-et hogy nem vetted észre, hogy nem belevaló? Direkt máshol van a bevágása, hogy aki nem ért hozzá se tudja elcseszni. XD

Amit tudok javasolni, igazítsd meg a DDR2-es ramot (tedd ás másik foglalatba stb) és a videokártyát is vedd ki is tedd vissza rendesen, mert a hibajelzés szerint azzal van a gond... az magyarázat lenne arra is, hogy nincs kép.

2017. máj. 1. 19:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából kb a ddr1 nek 1cmrel van arrébb a foglalata,szóval ezért nem vettem észre
2017. máj. 1. 22:21
 5/8 A kérdező kommentje:
kivettem a ddr1es ramot csak ddr2 van benne a videokártyát is át tettem egy másik slotba meg vissza és nem jó:/ de visszont ha kiveszem a videokártyát akkor nem sípol
2017. máj. 1. 22:23
 6/8 MGéza ***** válasza:
Akkor hibás a videokártyád, vagy rosszul van bekötve, például kell neki extra tápcsati de az nincs, ilyesmi.
2017. máj. 1. 23:03
 7/8 A kérdező kommentje:
mielőtt beleraktam volna a ramot működött a videókártya:/
2017. máj. 2. 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbáld alaplapi kártyáról.
2017. máj. 2. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!