Intel Core i3 4170 processzor és 4Gb RAM mellé milyen videokártyát ajánlotok?
Játszani, meg filmeket, videókat vágni/konvertálni kellene. Elsősorban PAL-ban, de néha akár HD-ban is(bár ezt tudom mellőzni). Meg van, amikor több órás filmeket veszek fel OBS-el IndaVideóról .mp4-be, hogy tudjam a telefonomról nézni, ha vonattal utazok valahova.
Játékokból amit játszok:
Stickman Warfare
TeamFortress 2
Valami "utángyártott" Minecraft
illetve szeretném kipróbálni a CounterStrike 1.6-ot is.
Maga a gép nem régi(konkrétan januárban raktam össze vadi új cuccokból), de esetleg gondot okozhat, hogy elég spéci gépről van szó.
Két merevlemez van a gépben, melyekről két különálló operációs rendszert futtatok.
Az egyik egy Windows 7 Home Premium, a másik egy Linux Mint 18.1.
A cél értelemszerűen az lenne, hogy a kártyát mind a két rendszeremmel tudjam használni. Életem első videokártyája lenne. Eddig csak alaplapit használtam(előző gépem laptop volt).
Gépem:
Asus Z97-P
Intel Core i3 4170
4Gb DDR3 RAM
2x 2,5" 500Gb Hitachi HDD
A segítséget előre is köszi! :)
Kimaradt, de természetesen jó lenne, ha újabb játékok is elindulnának vele.
Kb. 20-25 000-t szánnék rá.
ja, meg van videokártyához való ág a tápomon, szóval olyan fajta is lehet, ami nem a foglalatból veszi fel a tápot, hanem külön vezetéken kéri.
27-ért már van RX 460. Ezen bármi elindul, és túl erős tápot sem igényel. Alá nem kéne adni, ha újonnan szeretnél vásárolni.
benéztem a gépbe, és méretben is van megkötés. Nem lóghat túl az alaplap szélén a kábelek miatt.
A 20-25K-t új árként gondoltam. A használttól félek. Főleg így elsőre, hogy még soha nem volt videokártyám.
Jaaj, egyszer vettem én is low profilú kártyát, mert Azt hittem attól hogy új, jó lesz.. De még szarabb volt mint a több éves kártyám! Azt meg előtte eladtam! Kb 2 hétig próbáltam használni, de minden akadt, még a régebbi játékok is, így buktával adtam el! Ezt az élményt soha nem felejtem!
NE VEDD MEG EZT! kb semmire nem jó! Hidd el, hatalmasat csalódtam én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!