GTX 980 vs.2017?
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne a fent említett kártyával kapcsolatban:
Mi a véleményetek a kártyáról, megállja e a helyét a mai környezetben 1080p felbontásban? Egy i5 4670S és 16GB RAM még a konfig része, mindez 1150-es platformban.
Idáig AMD kártyáim voltak, de most nem lehet kapni, 1060 6GB-ra nincsen pénzem, ehhez meg olcsóbban hozzá tudok jutni(Asus Strix)
Köszönöm!
Mi a korrekt ár szerinted egy ilyen kártyáért, egy év garanciával, dobozában, minden szöszmösszel együtt?
Sajnos nem nagyon ismerem ezeket az Nvidia kártyákat, és most egy darabig nem is tudok másikat venni, ezt is a techpowerupról mazsoláztam ki, hogy jó lehet nekem.
Köszönöm a linket, itt ezzel a 6 pines tápcsatlakozóval nem vagyok kibékülve, meg azzal sem nagyon, hogy 26 ezer verzió van ezekből a 1060-as kártyákból.
Ha a 980 erősebb, mint a 1060,akkor inkább a STRIX. Az ár az magasabb pár ezer forinttal.
Egy szinten van a kettő, pár hónapja még a jobb gtx 1060-ak is 82K környékén mozogtak.
Tekintve, hogy a gtx 1060 sokkal kevesebbet fogyaszt, mint a 980, és ez újonnan ennyi... így a 1060-hoz képest olcsóbbnak kell lennie, mert: használt; elavultabb, többet fogyaszt.
60-70K környékén elég jó vétel. :D
..Nem azon akadtam fel, hanem azon hogy az egyiknek 6 pin, a másiknak 8 pin. A nyolc pinesek drágábbak is, ez pedig teljesítménybeli különbségeket enged feltételezni.
Már kezdem bánni, hogy nem vettem meg az RX kártyát amíg még lehetett kapni...
Én legalábbis annyit nem adnék érte, de hát te tudod.
Itt amúgy van egy másik, zsír új 1060 is ennyiért:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!