Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől fagy a gép?

Mitől fagy a gép?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Probléma a következő.

néhány óra után a gépem elkezd fagyogatni. Jellemzően internetes böngészőnél, és spotify-nál fordul elő, de ott mindig.

Volt már újratéve, próbáltam más böngészőt semmi.

Pl: fb-n vagyok és belekattintok a chatbe, de a gép már nem ír semmit. Akkor utána akármire kattintok nem reagál. Újratöltés is 2 percig tart ilyenkor és nem is hoz be sok mindent + belassul az egész. Más böngészőknél ugyanúgy fagynak oldalak de ott újratöltés az megy.

Spotify pedig... Egyet nyomok a billentyűzettel vagy az egérrel léptetek ez 2x léptet + másik számot játszik le, és akad.

Nem olyan smooth a gépem, de nem tudom miért.

Vírusírtás, spyware írtás volt, driverek frissek, gépet már átpucoltam de semmi!

i5 4440

8GB RAM

B85 HD3

CTG 550

R7 370 4G

2017. jún. 9. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem mondjuk maga a faszbówk csinál ilyeneket és ez nem gépfüggő. spotit nem használok
2017. jún. 9. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:

talán táp kezd gyengülni !!

vagy pasztázni kéne CPU és GPU-t

2017. jún. 9. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Feladatkezelő mit mutat?

Nem terheli valami nagyon a processzort?

2017. jún. 9. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:
feladatkezlő szerint a proci ilyenkor 2-3%-n jár ram használat is 15% körül, és minden rendben van.
2017. jún. 10. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Esetleg futtass le egy memóriatesztet.

+ Lehet, hogy a HDD-t is érdemes lenne letesztelni.

2017. jún. 10. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!