Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fejleszteném a konfigomat,...

Fejleszteném a konfigomat, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

ASUS M5A97 LE R2.0 Alaplap

AMD X6 FX-6300 3.5GHz AM3+ Processzor

8GB RAM

GIGABYTE GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 128bit Videokártya

A fentebb említett videókártyát szeretném cserélni, egyenlőre ez tűnik a legjobb választásnak: [link]

Mi a véleményetek erről?

2017. jún. 9. 09:07
 1/4 ThodEE GoD ***** válasza:
Csigabájtot mostanában sokan nem dícsérik , lehet másik gyártó jobb lenne, az 1060as GPUja elég lesz a procid mellé
2017. jún. 9. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Én RX 570-től erősebb kártyát biztosan nem vennék (ha kapható lenne persze) fx 6300 mellé.

Nekem is ilyen procim van 4Ghz-en egy R9 380 mellett, de 1600*900-as felbontás mellett bottleneckel néha a proci. :S

1060-ból meg nem ajánlom a 3Gb-os verziót, főleg nem 70K felett... Inkább 6Gb-ost, de ajánlott lesz kajd később cserélni a procit is, de úgy is fogod érezni, hogy kevesled az FPS-t, lejebb veszed a grafikát, hogy több FPS-ed legyen, de nem lesz, mert ez a proci egyszerűen nem képes tartani a fix 60 FPS-t már elég sok játékban... :S

2017. jún. 9. 10:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:D Kifejtenéd miért nem ajánlod a 3gb-os 1060-at? Illetve még annyit, hogy szerintetek fontos lenne bővítenem most már a RAM-ot?
2017. jún. 9. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
8gb ram egyenlőre szerintem elég,videokártyából minimum 4gb-osat ajánlok
2017. jún. 10. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!