Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az baj ha egy kisebb házból...

Az baj ha egy kisebb házból egy nagyobba szeretném átrakatni a számítógép konfigomat, vagy megoldható?

Figyelt kérdés
Az imperiumtól rendeltem kb fél éve egy számítógépet neos black/silver házban. Nagyon tetszenek az oldalt plexis-kivilágított gépek, s mivel most Karácsony lesz, gondoltam írok egy emailt az imperiumnak hogy hátha kicserélnék azt a házat egy másikra,ha beviszem a gépet. Csak nem tudom hogy az imperiumnál kell vennem a házat is, vagy jó ha máshonnan.(bit fenix auroraja fehérben nagyon tetszik,de így is csak külföldről tudnám rendelni,de méretre nagyobb mint a mostani neos- ez gondot jelenthet?) egyébként vannak jól kinéző plexis házak az imperiumnál is,szóval legrosszabb esetben onnan rendelném,+szeretnék bele vízhűtést is tenni,mivel a garancia alapján csak ott szerelhetik, így meg se szeretném próbálni másik szervizben. szerintetek van rá esély? mert pl aurorába másik fajta vízhűtés kell,mint a neosba,mivel nagyobb, s akkor lehet azt is máshonnan kell rendelni ha az imperium azt éppen nem forgalmazza..de ugye máshol meg nem szereltethetem bele,csak náluk..

2016. dec. 8. 19:07
 1/6 A kérdező kommentje:

[link]

ezt a házat néztem, ha az aurora nem megoldható, s ebbe mint látjátok lehet vízhűtést is tenni. (neos házban nem gondolkodom, abba mindegy hogy lehet-e vagy sem)

2016. dec. 8. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Régiből, az újba nem gond. Viszont ha lesz benne vízhűtés, a keringető és további ventilátorok miatt szükséges lehet egy nagyobb tápra. Nézd meg az összetevőket, hardvereket. Számold össze az össz fogyasztást, és nézd meg, hogy elbírja-e a jelenlegi tápod.
2016. dec. 9. 09:07
 3/6 A kérdező kommentje:

SZia! Ezt a választ kaptam,kis segítség kéne :D

"Vízhűtés alatt mit ért? Egy komplett rendszert, mint a Corsair H80 / H110 és hasonlóak? Vagy egy teljesen egyedi és épített rendszert?"

Na most, nagyon nem értek ehhez, tudnál segíteni? Hogy érti a teljesen egyedi,kiépített rendszert? Mint néztem a corsair h80 és h110 ilyen 30-40000 környékén mozognak, de a másik miben más? Jól sejtem hogy a teljesen egyedi rendszer nem kevés pénz a többihez képest? :D

A BitFenix Auroraját veszem, mert abba is átszerelik.

Segítséged köszönöm!:)

2016. dec. 9. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha te személyesen boltban veszed meg a rendszert, akkor az is be tudják szerelni, viszont az ő egyedi rendszerük úgy van kialakítva, hogy fölösleges vízcső, kábel lógások el lesznek kerülve, mivel méretre van igazítva. Nem gondolnál, hogy sokkal többe fájna, mint egy te általad vett bolti. Ahogy írtad is mivel plexis lesz a ház, ezért fontosnak látták az egyedi csövezést, hogy azért valahogy nézzen is ki, viszont amit ők ajánlottak a Corsair H80/110, az annyival komolyabb, hogy nagyobb az átengedő képessége, így sokkal jobb hatásfokkal fogja hűteni a leendő masinát.
2016. dec. 10. 13:50
 5/6 A kérdező kommentje:

240mm es és 280mm es lesz jó a házba, találtam Corsair Hydro Series H115i típusút 110dollárért, ez 280as tehát jónak kell lennie. Az egyedien összerakottak azok amik világítanak meg minden? Mert nem bánnám ha nem nekem kéne cserélgetni benne a vizet stb, akkor meg lehet jobb lenne az előre összerakott. Mennyi időt bír ez? vagy hogyhogy ebben nekem nem kell vizet cserélni,míg az egyediben igen?

Nem szépségkiállításra lesz, de azért nem bánnám ha nézne ki valahogy, ha beletennék egy simát,pl a h 115-öt, meg valami világítást? (ha már plexis..:))

És hogy tudom összeválogatni az egyedit? mármint én azt hiszem sehogy, tehát ebben ő tudnak segíteni?

Köszönöm a segítséget!

2016. dec. 10. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen tudnak segíteni. Az ilyen szakemberek ezt tanulták, ezzel foglalkoznak jobb esetben évek óta. Minden kérdésedre teljes körű felvilágosítást fognak adni.
2016. dec. 14. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!