Nagy a különbség két laptop között, ha minden paramétere ugyanaz csak az egyik két magos a másik négy magos?
azaz 7200, 8 GB ram, stb stb, minden más egyezik.
egyedül sztem a GHz a kérdés, de azt nem tudtam kikutatni.
ezt úgy kell számolni, hogy ahány mag, annyiszor pl. 2,8 GHz pl vagy nem?
Hát, akkor várd azt, hogy valak ielvégzi a melót - utána járás - helyetted. lehet lesz ilyen, lehat nem.
Igen, az a proci erősebb, de csak a több magnak köszönhetően. Kérdés, hogy azt valaha is ki fogod-e használni. (program függő ugye)
nézd, igen csak tudod én felhasználó vagyok és nem informatikus, de tekintve, hogy az üzletben még ennyit se képesek mondani, mert arról sincs fogalmuk, hány magos egy proci, tényleg abszurd h az ember maga járjon utána minden paraméternek.
ilyen párhuzammal akkor minek orvos is, hiszen tanuld ki a szakmát, végezd el mellé a gyógyszerészetet is és csak utána akarj meggyógyulni, addig ne! most nem?
most ezt nyilván nem neked szánom, csak a kedves "szakeladók rendkívüli hozzáértésén" vagyok kiakadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!