Nagy a különbség két laptop között, ha minden paramétere ugyanaz csak az egyik két magos a másik négy magos?
azaz 7200, 8 GB ram, stb stb, minden más egyezik.
egyedül sztem a GHz a kérdés, de azt nem tudtam kikutatni.
ezt úgy kell számolni, hogy ahány mag, annyiszor pl. 2,8 GHz pl vagy nem?
Igen, nagyjából.
Csak épp lehetnek évek a két proci között, amiből következően, közel sem azonos a két proci teljesítménye. Konkrétan miről van szó?
köszi, az zavart meg, hogy egy jobb i5-öst akartam, és akkor kiderült, hogy mindegyik csak 2 magos, amelyiket néztem és amelyik pénzben is oké nekem.
ha megtennéd, h rálesel erre a kettőre, megköszönném a véleményed, pl én semmi különbséget nem látok (csak a ram a fele, de még bővítve is olcsóbb) a kettő között.
Mi a különbség az aspire E5 és F5 széria között? (ők se tudták megmondani ...)
és
köszi előre is
A két laptop közötti különbség, hogy az E5-ösben
Eggyel újabb generációs Proci van (6200u vs 7200u kb 18% difi)
32GB-tal több SSD (rendszernek amúgy 96 és 120GB is elég mondjuk, nem számít, van mellette HDD az adatoknak)
Matt a kijelzője nem fényes
De kevesebb RAM van benne
Ha nem játszól a dedikált videókártya felesleges amúgy.
nem játszok csak olykor videoszerkesztés miatt azért nem ártana ha pl egy fél órás video rendereléséhez nem egy éjszaka kellene .. ez a bajom, de ha tudsz ennél kisebbet, ami jó, akkor szívesen veszem a véleményed.
a többi oké, de azon akadtam meg, hogy matt kijelző? és az milyen? tudsz esetleg egy mintát linkelni rá ?
1; Video rendereléshez nem értek. érdemes utána olvasni, szerintem ezek a videó kártyák nem segítik, max az IGP, a CPUba integrált GPU.
2; A Matt kijelző a jobb általába véve, a fényes az tükröződik, nehéz látni, főleg napfényben.
Kezdésnek az adott szoftver specifikációját nézd meg.
Nagyon nem mindegy amúgy hogy video renderelés vagy konvertálás.
Ismétlem: Amúgy nem értek hozzá, utána kell olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!