Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki segítene öszze álítani...

Valaki segítene öszze álítani eggy gépet? 120000 forintom lenne rá azt hallotam hogy az rx 460 kiváló választás de proci, alaplap, ram, tám, gépház szinten fogalmam sincs mit érné meg

Figyelt kérdés

2017. jún. 5. 22:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A későbbiekben bővítheted a gépet egy 120Gb-os SSD-vel amire felrakod a Windowst, ezáltal sokkal gyorsabb lesz."

Az SSD-nél viszont oda kell figyelni, mert belefutottam, hogy az olcsó SANDISC-et megvettem, 480-ast, pár hónap után valószínű a kontrollere döglött le, mert azóta nem ismeri fel semmi.

A gyártó szivesen kifizeti azt a 120 eurót, de az adatmentést nem.

2017. jún. 6. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:

A harmadik vagyok. A 120Gigás SSD-ben név szerint a Kingston SSDNow V300-ra gondoltam, de mint (szerintem) írtam, ha oda kerül a sor, hogy SSD-t vásárol szívesen segítek neki, mert jelenleg a 120.000Ft-os keretbe esélytelen, hogy beleférjen.

-

A Toshiba HDD-vel én is megvagyok tökéletesen elégedve. Jelenlegi gépembe is van 2db 500gb-os. Ebből egy még a régi gépemből maradt meg és most is tökéletesen működik. Ezért mertem ezt a Toshibát ajánlani, bár még a Westernhez nem volt szerencsém, ezért nem is tudok róla írni tapasztalatot. Lehúzni se szeretném de ajánlani se. Azt hallottam, hogy jó minőségű, az már mindegy, hogy ez igaz, vagy nem.

2017. jún. 6. 21:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is azért próbálkoztam a WD-vel, mert dícsérték, de egy haverom, aki jobban benne van a témában mint én, azt mondta hogy a szerverbe valót ajánlotta (red).
2017. jún. 6. 21:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Viszont egy WD Red árán (1Tb-18.000Ft kb.) már veszek egy 2Tb-os Toshibát (19.000Ft kb.) és én személyes tapasztalatból tudom, hogy a Toshibával valószínűleg nem lesz bajom.
2017. jún. 6. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Na pont ezért vettem én is a toshibát.:)
2017. jún. 6. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!