Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte GTX 1050 Ti oc,...

Adam1c1 kérdése:

Gigabyte GTX 1050 Ti oc, vajon támogatja majd a régi monitorom (1280x1024) felbontását?

Figyelt kérdés
Gépcsere lesz, de a monitort csak jövő éven váltanék, és mivel már nem léteznek (gondolom) 4:3-as képarányú monitorok, így elgondolkoztam rajta, hogy a videokártya gyártók hagytak-e még lehetőséget ezeknek a monitoroknak. Van- még létjogosultságuk 2017-ben ?

2017. jún. 5. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2017. jún. 5. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Gamer kártya. ...és mint olyan, gondolom 16:9-es képarány mellett szokták használni. Ma már alap, hogy kocka monitoron nem játszanak, azok, akik komolyan veszik a játékot. Szóval ezen így elgondolkoztam :-) de örülök ha tévedtem
2017. jún. 5. 19:35
 3/7 A kérdező kommentje:
ill vajon a játékok támogatják-e ?
2017. jún. 5. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
A többség szerintem támogatja, hidd el vannak bőven akik 5:4-es monitoron játszanak.
2017. jún. 5. 19:45
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. akkor bízom benne :-)
2017. jún. 5. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:

A kártya pont leszarja a képarányt, számolhatsz 1x2160 ban is ha épp ahhoz van kedved. Egyedüli limit ilyen szempontból a pixelek maximális száma amit az adott port ki tud még köpködni.

Más kérdés, hogy ekkora felbontáshoz overkill ez a kártya, egy ezer éves 660 is bármivel elboldogulna 1280 ban.

2017. jún. 5. 21:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Ezt értsem úgy, hogy akár manuálisan is bepötyöghetem a pixelek számát széltében, és hosszában ?

am köszönöm a választ még egyszer.

2017. jún. 5. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!