Egy régi (kb.10 éves) FSP Forton 450W-os táp használható egy új konfig kiszolgálására? (Bronz besorolásrú)
Heló,
szeretnék összeállítani egy új konfigok:
i5 6500
GTX 1060
16Gb RAM
10 éve fejlesztettem utoljára a gépem, azóta hozzá sem nyúltam (suli-karrier miatt). Most szeretnék újra belevágni és arra gondoltam, hogy felhasználom a régi házat + tápot (pénz spórolás gyanánt). Bronz besorolású a táp,minden csatalakozó van rajta,ami nekem kelleni fog és 450W kiszolgálja az általam kigondolt konfigot ... a kérdés, hogy lenne-e veszélye egy ilyen régi tápra rákötni az új hardvereket?
(Természetesen előtte portalanítanám és még a régi konfigommal tesztelném, hogy minden rendben-e vele)
Köszi a válaszokat!
Már bocs de ha ennyit kiadsz egy gépre nincs még pár forintod egy új tápra?
Különben is egy 600 w táp már illene ehhez az összeállításhoz.
Letudod nekünk írni/fotózni a kis táblázatot vagy szöveget az oldalán? :3
Sokat segítenél, köszi! ^^
Adatok róla:
Az elsőnek. Mindent hardverapró-ról veszek:
CPU 40-42e
GPU 60-65e
RAM 15-17e
Alaplap 10-12e
Tehát így is 120-130e lesz összeraknom ezt a Gamer PC-t, nekem az a plusz 15e huf is számít,amit megspórolok egy új tápon, mert abból már nem mernék használtat venni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!