Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti milyen házat ajánlotok?

Ti milyen házat ajánlotok?

Figyelt kérdés
Lehetőleg letisztult, elegáns, vagy full gamer (igen tudom hogy a kettő ellentét) lehetőleg olyan kéne ami kővetkező pár évre tökéletes lesz. Jah és a dolgok főként AMD-sek emaitt kicsit sok hűt bocsájtanak ki. Szóval a jó szellőzés, szép kivitel, minőségi alkatrészek.

2017. jún. 3. 15:36
 1/3 Lord Hidan ***** válasza:

Zalman z9 neo. Letisztul, elegáns a kamu szál csiszolt elejével de géjmeres is. Nagy a plexije pár ledes ventivel fel is dobhatod a gyáriak szerintem kukába valók

De jól szellőzik a gagyi ventijeivel is. A táp nem látszik benne a takarójába be tudod gyömöszölni a fölös kábeleket és elvezetni is elég jól el lehet az alaplap mögött.

2017. jún. 3. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én a Zalman Z3 Plus-t javasolnám. Szépen néz ki (főleg fehérbe), és a gyári ventik is egész jók benne.(ha erre nincs szükséged akkor csak simán Zalman Z3 és ahhkz nem nár venti). 3 venti sima, egy pedig világít is. Ezzel megadja a "gamer" hangulatot. Természetesen látod is, hogy világít, mert oldalt egy kisebb részen üveg van.(most pontosan nem tudom, bogy edzett-e) A ház tökéletesen szellőzik.
2017. jún. 4. 09:14
 3/3 anonim ***** válasza:
*ahhoz nem jár venti
2017. jún. 4. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!