Milyen midtower házat ajánlotok?
Gondoltam a zalman z9 neora, jól néz ki, de sokan azt mondják rá h rossz, a másik az nzxt s340 lenne.
Ti milyen házat ajánlotok 20-25k kategóriában?
Bele kéne férjen egy rog Gtx 1060 6GB oc STRIX.
#1.Gyatra anyaghasználat,rossz kábelmenedzsment,szar molex ventik.
Kérdező:
Egyik sem,az S340 plasztik oldallapos ami karcolódik mint az állat.
Inkább legyen egy FD Core 2500.Igaz nem olyan csicsás de teljesen rendben anyaghasználatban is.
az lenne a lényege, hogy szépen nézzen ki, legyen egyik oldalán oldallap, és nekem ez tetszett a z9 neoba.
Van e hozzá hasonló?
#2 "Gyatra anyaghasználat"
Az agyadnak van gyatra anyaghasználata.
Kérdező! Olvasd el annak a sok embernek a véleményét akik értékelték ezt a terméket, és az alapján dönts!
#5.Ennyire azért nem kéne személyeskedni.
Másrészt ha nem értesz velem egyet akkor értelmesen válaszolj.De látom amilyen gyökér vagy nehéz lenne neked.
Kérdező:
A P400 teljesen rendben van.
Azért nem mondtam érvet, mert megtették ezt helyettem mások, azt linkeltem be. Nem számoltam mennyi hozzászólás, de 20-30 biztos van. Abban benne van minden pozitív és negatív vonatkozás is.
Én meg a saját tapasztalatomból nem tudok semmi különöset írni- jól működik (jól szellőzik) és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!