Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen midtower házat ajánlotok?

Milyen midtower házat ajánlotok?

Figyelt kérdés

Gondoltam a zalman z9 neora, jól néz ki, de sokan azt mondják rá h rossz, a másik az nzxt s340 lenne.

Ti milyen házat ajánlotok 20-25k kategóriában?

Bele kéne férjen egy rog Gtx 1060 6GB oc STRIX.

2017. ápr. 2. 09:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem is Zalman van, teljesen meg vagyok vele elégedve, nem tudom mit kifogásolnak rajta. Amúgy itt vannak vélemények:

[link]

meg itt, ha lejjebb görgetsz

[link]

2017. ápr. 2. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:

#1.Gyatra anyaghasználat,rossz kábelmenedzsment,szar molex ventik.

Kérdező:

Egyik sem,az S340 plasztik oldallapos ami karcolódik mint az állat.

Inkább legyen egy FD Core 2500.Igaz nem olyan csicsás de teljesen rendben anyaghasználatban is.

2017. ápr. 2. 10:01
 3/10 A kérdező kommentje:

az lenne a lényege, hogy szépen nézzen ki, legyen egyik oldalán oldallap, és nekem ez tetszett a z9 neoba.

Van e hozzá hasonló?

2017. ápr. 2. 11:12
 4/10 A kérdező kommentje:

Ehhez mit szóltok?

[link]

2017. ápr. 2. 12:10
 5/10 anonim ***** válasza:

#2 "Gyatra anyaghasználat"

Az agyadnak van gyatra anyaghasználata.

Kérdező! Olvasd el annak a sok embernek a véleményét akik értékelték ezt a terméket, és az alapján dönts!

2017. ápr. 2. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:

#5.Ennyire azért nem kéne személyeskedni.

Másrészt ha nem értesz velem egyet akkor értelmesen válaszolj.De látom amilyen gyökér vagy nehéz lenne neked.

2017. ápr. 2. 12:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdező:

A P400 teljesen rendben van.

2017. ápr. 2. 12:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát én már csak ilyen gyökér vagyok, nem tehetek róla. De szívesen meghallgatnám az érveidet hosszabban, SZEMÉLYESEN. Ha gondolod találkozhatunk valahol a belvárosban, meghívlak egy sörre, és elbeszélgetünk.
2017. ápr. 2. 12:36
 9/10 anonim ***** válasza:
#8.Egy érvet nem mondtál arra hogy érdemes miért megvenni azt a házat.De te csak vitatkozni jössz erre az oldalra?
2017. ápr. 2. 12:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért nem mondtam érvet, mert megtették ezt helyettem mások, azt linkeltem be. Nem számoltam mennyi hozzászólás, de 20-30 biztos van. Abban benne van minden pozitív és negatív vonatkozás is.

Én meg a saját tapasztalatomból nem tudok semmi különöset írni- jól működik (jól szellőzik) és kész.

2017. ápr. 2. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!