Rég óta nem mozgok ebben a körben, mennyiben állna meg a PC?
Figyelt kérdés
Minden más megvan gyakorlatilag hozzá csak maga a gép lenne. Következő célra szeretném: Wolrd of Warcraft, Heroes of the Storm, Counter Strike,hasonló kaliberű játékok.2017. máj. 31. 10:28
2/7 anonim válasza:
130-140 . intel pentium G4560+1151 -es lapból egy olcsó h110m-es ddr4 ( de frissíttetni kell a biost vétel előtt , vagy rá kérdezne , hogy a legfrissebb van e már rajta + ddr4 -ből 1 x8 giga ram + gtx 1050 ti +egy minőségi 400w táp pl bq, xfx , crossair ,fsp de lényegében egy 350 -es is elég alá .
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat! Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy amolyan casual gamer vagyok szóval nekem tökéletes a 720p-be játszok nem akarok atomreaktort építeni inkább a warcraft dominál ebben a kérdésben leginkább. 140 kilót sokallom azért hogy pár játékkal játszogassak. :) de köszönöm szépen most nagyjából képben vagyok.
2017. máj. 31. 11:14
4/7 anonim válasza:
Ha új gépet akarsz hosszú távra akkor olyat érdemes amit leírtak. Amd fm2+ olcsóbb de nem fejleszthető, viszont neked elég lenne.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
MSI H110M PRO-VD Alaplap
Intel Pentium Dual-Core G4560
8GB (2x4GB) DDR4 2400MHz
MSI GeForce GTX 1050 OC 2GB
Corsair CX450M 450W
Seagate Barracuda 1TB 64MB 7200rpm SATA 3
125000FT A4 team
7/7 Takysoft válasza:
Ilyen árfekvésben én szétnéznék hardveraprón is a használt kategóriában. Jó ár/érték arányú dolgokat lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!