Pcx vagy Ipon futárszolgálata a jobb?
A gépemet már összeraktam, de nem tudom eldönteni, hogy melyiktől érdemesebb venni. A gép végösszege nagyjából ugyan annyi lenne a végén, szóval a lényeg már csak az, hogy melyik a jobb.
Leginkább a futárszolgálattól félek, mert Budapesttől elég messze lakok, a keleti országrésznél gyakorlatilag a Romániai határnál.
Olvastam, hogy a PCX a Magyar Postával szállít, míg az Ipon egy SPRINTER Futárszolgálat-al, rájukkeresttem google-n, és csupa rossz értékeléseket láttam, hogy mindneki elégedetlen.
Melyik a jobb?
Ipon Trans-o-flex-szel szállít. Legalábbis pár hete még így volt.
Egyébként minden futárszolgálatról csak rosszat fogsz neten találni, hiszen az elégedettek nem írnak, csak a panaszosak. Nekem nem volt velük bajom, minden jó volt. Fél órát ugyan késtek, de hatalmas vihar volt előtte, így nem csoda.
2# A garancia melyiknél jobb? Mert mindkettőről olvastam már jót is - rosszat is, olyat is, hogy hibás volt a termék, mert artifektes volt, de mivel adott képet, csak nem kezdték el rendesen terhelni, így egyből kikapcsolták és felszámolták az csomagszállítás kölcségét a vevőnek, mert "semmi baja" nincs a kártyának.
Az itteni boltokat is lehet megkéne kérdezni, tervezem is a napokban, de szinte garantáltan vehetem, hogy egy ilyen kis helyen 1-2 kisbolttal tuti, hogy +10-20e forinttal drágábban adnák, ezért is nincs nagy hitem bennük, ezért érdeklődök jobban az online boltok által.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki leírja a véleményét, nagyon sokat segít tényleg!!!
trans-o-flex pedig eddig 4x hozott nekem csomagot, negyedik hibánál (igen, zsinórban) lett elegem belőlük, semmi olyan helyről nem vásárolok már ahol ők szállítanak.
Egyszer merlinhardvertől nagyon kellett cucc, de MPL-el nem tudták feladni és inkább intéztem én a szállítást GLS-el.
Kétszer volt olyan, hogy a futárnál volt a csomag de nem került rá a fuvarlevelére ezért nem szállítja ki csak következő munkanap (mindkétszer pénteken találták ezt ki, mikor máskor), egyszer indoklás nélkül késett 2 munkanapot, egyszer pedig rossz címre vitték és szintén másnap érkezett emiatt. Sérült ugyan sosem volt a csomag, de mindig sikerült szánalmasan leszerepelniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!