Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pcx vagy Ipon futárszolgálata...

Pcx vagy Ipon futárszolgálata a jobb?

Figyelt kérdés

A gépemet már összeraktam, de nem tudom eldönteni, hogy melyiktől érdemesebb venni. A gép végösszege nagyjából ugyan annyi lenne a végén, szóval a lényeg már csak az, hogy melyik a jobb.

Leginkább a futárszolgálattól félek, mert Budapesttől elég messze lakok, a keleti országrésznél gyakorlatilag a Romániai határnál.

Olvastam, hogy a PCX a Magyar Postával szállít, míg az Ipon egy SPRINTER Futárszolgálat-al, rájukkeresttem google-n, és csupa rossz értékeléseket láttam, hogy mindneki elégedetlen.

Melyik a jobb?

2017. máj. 29. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Ipon Trans-o-flex-szel szállít. Legalábbis pár hete még így volt.

Egyébként minden futárszolgálatról csak rosszat fogsz neten találni, hiszen az elégedettek nem írnak, csak a panaszosak. Nekem nem volt velük bajom, minden jó volt. Fél órát ugyan késtek, de hatalmas vihar volt előtte, így nem csoda.

2017. máj. 29. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
az #1 nek igaza van, csak negatívum lesz. én nem a futárt nézném hanem a garanciát.Hol adnak többet és hol intézik jobban. Én egyébként nem is szeretem a futárszolgálatokat, inkább választom mostanság a csomagpontokat ahová akkor mész amikor akarsz.
2017. máj. 29. 18:52
 3/6 A kérdező kommentje:

2# A garancia melyiknél jobb? Mert mindkettőről olvastam már jót is - rosszat is, olyat is, hogy hibás volt a termék, mert artifektes volt, de mivel adott képet, csak nem kezdték el rendesen terhelni, így egyből kikapcsolták és felszámolták az csomagszállítás kölcségét a vevőnek, mert "semmi baja" nincs a kártyának.

Az itteni boltokat is lehet megkéne kérdezni, tervezem is a napokban, de szinte garantáltan vehetem, hogy egy ilyen kis helyen 1-2 kisbolttal tuti, hogy +10-20e forinttal drágábban adnák, ezért is nincs nagy hitem bennük, ezért érdeklődök jobban az online boltok által.

Köszönöm szépen mindenkinek, aki leírja a véleményét, nagyon sokat segít tényleg!!!

2017. máj. 29. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha lehet akkor ne összeszerelve rendeld, úgy elég valószínű, hogy épségben megérkezik. Ha pedig már a csomagon durvább sérülés látszik akkor ne is vedd át.
2017. máj. 29. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:

trans-o-flex pedig eddig 4x hozott nekem csomagot, negyedik hibánál (igen, zsinórban) lett elegem belőlük, semmi olyan helyről nem vásárolok már ahol ők szállítanak.

Egyszer merlinhardvertől nagyon kellett cucc, de MPL-el nem tudták feladni és inkább intéztem én a szállítást GLS-el.

Kétszer volt olyan, hogy a futárnál volt a csomag de nem került rá a fuvarlevelére ezért nem szállítja ki csak következő munkanap (mindkétszer pénteken találták ezt ki, mikor máskor), egyszer indoklás nélkül késett 2 munkanapot, egyszer pedig rossz címre vitték és szintén másnap érkezett emiatt. Sérült ugyan sosem volt a csomag, de mindig sikerült szánalmasan leszerepelniük.

2017. máj. 29. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egy hónapja rendeltem Pcx-től összeszerelt gépet, én is messze lakom (Borsodban) ráadásul nekem egy hosszú hétvégét töltött az egyik elosztóhelyen és mégis sértetlenül hozta ki a Posta. Korábban is csak jó tapasztalataim voltak a Posta futárral. Ja és gondosan becsomagolják a Pcxesek ráadásul ráírják, hogy törékeny számítógép óvatosan kezeld valamint köthetsz rá szállítás biztosítást ami csak 500 Ft tehát azonnal cserélik ha valamit sérülten kapsz meg. Én őket tudom ajánlani bátran.
2017. máj. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!