Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az új memóriakártya mi lett vele?

Az új memóriakártya mi lett vele?

Figyelt kérdés
Vettem egy 16gb micro sd kártyát beleraktam a telefonba és előjött egy olyan,hogy formázni kell rákatintottam és elkezdte formázni írta ,hogy ne távolítsam el formázás közben de a telefon háta nem volt visszatéve ezért kicsúsztattam az ujjammal véletlen.Mikor visszatedtem és elkezdte formázni 20% megvolt állva már 10 perce formázza és semmi?

2017. máj. 28. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha egyszer azt irja akkor azt tartsd be. Véletlenek pedig nincsenek.
2017. máj. 28. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát a formázás pont olyan kényes művelet, hogy azt nagyon nem jó megszakítani. Kérj egy memóriakártya olvasót valakitől, dugd rá számítógépre és próbáld windows alatt formázni hátha segít.

Olyat csináltál vele mintha mondjuk festő alól kirántod a létrát aki esés közben még az ablakot is összefestékezi. Szóval valami félre bizgerélődött hogy szakszerűen fogalmazzak.

2017. máj. 28. 17:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Ó értem köszi a gyors válaszokat remélem valahogy megtudom csinálni.
2017. máj. 28. 17:29
 4/4 A kérdező kommentje:
A baj az,hogy az SDFORMATTER se ismeri fel az sd kártyát és a számítogép se mutattja mikor csatlakoztatom a telefont.
2017. máj. 28. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!