Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sok hete várok egy RX 580-ra,...

Sok hete várok egy RX 580-ra, jó helyette a gtx1060 is?

Figyelt kérdés

MSI B350M GAMING PRO

Kingston mS200 120GB [mSATA]

BQ PurePower 400W

AMD Ryzen 5 1600

G.Skill DDR4 16GB/3000 mhz KIT RipJawsV Black

Ehhez a géphez vennék már végre kártyát, de nem tudok.

Bestmarkton rendeltem RX580-t, ma jött szállítmányuk, mert a RAM meg is jött vele. A videókártyát is mára ígérték, tegnap éjszaka jött egy email, hogy mégsem lesz, leghamarabb egy hét múlva. Megpróbáltam hívni másik boltot is, de ők azt mondták, hogy esélytelen kapni, 100asával hordják el a bitcoin vadászok.

Gondolom a bestmarktosok is akkor elpasszolták a foglalásomat valakinek, aki ráígért egy ötezrest.

Azt néztem, hogy árban az 1060 szinte ugyanaz.

Megéri azt megvenni inkább? Vagy legyek nagyon türelmes, hogy nem jön majd még 4-5x levél, hogy egy héttel arrébb tolták a rendelést?

2017. máj. 25. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:

persze, de 6gb-osat vegyél.

Valószínűleg vagy nem szállít nekik a gyártó (ha már ennyire viszik), vagy tényleg ők is másnak adják el előbb.

2017. máj. 25. 13:46
 2/9 A kérdező kommentje:

[link]

Erre gondoltam.

Ez teljesítményben kb. ugyan azt tudja?

2017. máj. 25. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Amit linkeltél egy nagyon jó kártya! Nyugodt szívvel ajánlom. :)

Az AMD videókártyákat pedig a bányászok kapkodják el itthon, nagyon nehéz beszerezni.

2017. máj. 25. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Hidd el, jobban jársz az Nvidia-val. Tudom, itthon, AMD-földön tilos ilyet mondani, de én öt évig szívtam az AMD driverekkel, úgyhogy soha többé.
2017. máj. 25. 14:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos az AMD erősebb kártyái (beleérve az 580-at is) világszerte eltűntek a piacról, mert a bányászok felvásárolták őket. Ha egyet-kettőt találsz is, iszonyatos ára lesz. Sajnos ez van, én se szívesen vennék nvidiát, de manapság ebben a kategóriában nincs választásod. Ha tudsz, esetleg várj pár hónapot, hátha sikerül a gyártást kicsit felturbózni.
2017. máj. 25. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:

#4.Köszönjük szépen ezt a megállapítást, szóval azért mert neked rossz tapasztalatod van az AMD-vel kapcsolatban egyből szar...

Kérdező:

Jó lesz addig a 1060 is, nem olyan jelentős a különbség, az 580 meg valóban nagyon eltűnt.

2017. máj. 25. 15:42
 7/9 A kérdező kommentje:

A bestmarktos csávó ma a ram átvételnél nagyon mondta, hogy a gigabyte sz.r és csak asus-t vegyek 1060-ból.

Jól tippelem, hogy azért, mert ők asust forgalmaznak, vagy valakinek tényleg vannak rossz tapasztalatai a gb.-vel?

2017. máj. 25. 23:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Én pont 10 éve csak Gigabyte kártyákat veszek. Hibátlanul működnek.

Másoknak is nagyon ajánlom! Előző munkahelyemen beszerzésekkor is szinte csak Gigabyte-okat vettem, GT610-től kezdve a GTX660-ig (erősebb oda nem kellett).

2017. máj. 25. 23:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Giga kérdéses, mert én 2x vettem giga kártyát és kétszer lett hibás fél év alatt :D Szóval vagy összejön vagy nem. Persze lehet ez balszerencse is, nekem azért sajnos nem ennyire jók az emlékeim vele.

1060 6gb jó lesz játékokra.

2017. máj. 26. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!