Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez az XBO kontroller használha...

Ez az XBO kontroller használható pcvel ugye?

Figyelt kérdés
[link]

2017. máj. 24. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
igen, vezetéken keresztül.
2017. máj. 24. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem csak vezetéken keresztül. Ha van a gépben Bluetooth, a fenti kontroller használható azzal is. Ha veszel egy Wireless Adaptert, akkor bármelyik Xbox One kontroller használható PC-n is vezeték nélkül.
2017. máj. 24. 21:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor vehetek wirelesst és ahhoz egy kábelt külön is? Vagy a wireless verzión nincs hely usbnek?
2017. máj. 25. 06:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindegyiken van USB, mindegyik használható vezetékkel is. Régebben voltak még direkt PC-hez készült csomagok is, amik tartalmazták a Wireless Adaptert, de ilyen már nemigen van forgalomban. Sajna külön nagyon drága, én még 15 dollárért vettem, mára a duplájába kerül:

[link]

Viszont ha Windows 10 van a gépeden, és az általad linkelt S típusú kontrollert veszed, akkor csak egy USB Bluetooth adapterre lesz szükséged (kb. 1000 Ft):

[link]

De ha vezetékkel akarod használni, használd azzal.

2017. máj. 25. 07:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak mellékesen említem meg, hogy a képeken nem Xbox S kontroller van hanem az alap amiben nincsen bluetooth. Ettől még lehet, hogy az Set árulják, de jó lenne utánakérdezni.
2017. máj. 25. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!