Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » XBOX 360 konzolos gamepad...

XBOX 360 konzolos gamepad használható pchez?

Figyelt kérdés
Kaptam egy konzolhoz való vezetéknélküli kontrollert(microsoft xbox 360) és kaptal hozzá egy töltő kábelt és az aksit(nem elemes),gondolom ez a régebbi féle.Lehet e valhogy megoldani hogy pchez vezeték nélül használjam?

2016. márc. 6. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, van wireless receiver hozzá, én kb 4000ért vettem, a körúton valami konzolboltban, nem jut eszembe a neve de az árgép dobta ki mint legolcsóbb. Doboz meg minden nélkül jött, de tök jól működik évek óta. Már az xbox nem is működik de a kontrollereket még mindig használom
2016. márc. 6. 17:01
 2/4 A kérdező kommentje:
És úgy elvileg kellene működnie hogy csak bedugom a gépbe a kontroller töltő kábeljét és arra a kontrollert és úgy "vezetékesen".
2016. márc. 6. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Bedugod a receivert a pcbe usb-vel. És arra drót nélkül kapcsolódsz a kontrollerrel.
2016. márc. 7. 02:09
 4/4 A kérdező kommentje:
de ha nincs olyanom és nem akarok venni mert annak az árához hozzádobok még 1-2 ezret és már újunnan veszek
2016. márc. 9. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!