10 MB/s 100% HDD használat?
Sziasztok.
A HDD-m a kezdetektől fogva időnként csinál olyat, hogy 100%-on dolgozik mégis alig mozgat adatokat.
Annó 2014-ben win7-tel lett véve a rendszer, majd arról frissítettem win10-re, és mostanában vettem észre hogy a HDD 100%-on pörög úgy hogy mellette max 10MB/sec-es adatmozgatás történik.
Vírusírtás, újratelepítés (win10-re) töredezettségmentesítés, CCleaner automatikusan induló programokat már letiltottam, mégis időnként rátör a "tölthetnék" és System címen dolgozik a HDD.
Valakinek van valamilyen tippje?
https://www.youtube.com/watch?v=pObu05lDU1s
Érdemes megnézni, picit nekem gyorsított a gépen...
Egyébként az enyém is néha ezt végzi. Annak ellenére, hogy papíron elég jól mutat, néha a földhöz tudnám vágni. De a legközelebb, ha notebook vásárlására adom a fejem, mindenképp alapfeltétel lesz az SSD...
Még a fenti videóban említetteken kívül esetleg próbáld meg ezt: beállítások, rendszer, értesítések, és itt minden értesítést letiltani. Amíg ezt nem csináltam meg, minden bekapcsolás után 5-10 percig 100%-on használta a HDD-t 5-10 percig, és tetűlassan csinált mindent. Amióta az értesítéseket letiltottam, már csak néha csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!