Hp laptop elmossa a képet. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok a napokban vasaroltam egy hp pavilion 15 au112nh laptopot. Nvidia 940 mx vga es inegralt intel hd 620 vga van benne. Nvidia kartya csak akkor fut ha jatszok vele ez tokeletes is. Egyeb esetekben programoknal es netezesnel az integralt hd 620 megy es sok helyen elmossa enyhen a betuket mintha nem lenne megfelelo a drivere. A hp oldalaeol is leszedtem es tepeitettem az intel oldalarol is az inegralt kartya driveret de sehogy se mulik el h ne mosse a betuket enyhen. Mi lehet a megoldas? Koszonom2017. máj. 17. 14:56
1/1 anonim válasza:
Egy jó közeli fotó sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!