Laptop Processzor 50-100% ig használtságon! Mi lehet a gond? Folyamatosan pörög a venti is!
Ha semmit nem használsz, akkor is 50-100%?? feladat kezelő írja ki?
Illetve mikor volt kitakarítva és újra telepítve?
Több adat a laptopról nem ártana... pl típus, vagy proci stb adat. Illetve a venti-nek pörögnie is kell !
Melyik Windows?
Friss telepítés vagy már régóta fent van?
- Feladatkezelőben válts át a Folyamatok fülre
- (Win7-ig alul kapcsold be az Összes felhasználó folyamatainak megjelenítését)
- a CPU/Processzor oszlop szerint rendezd a listát (az mutatja melyik program mennyire terheli)
- írd meg azoknak a programoknak a nevét, amelyek pár százaléknál jobban terhelnek.
Windows 8.1 fut
2gb ram
150gb
naponta takarítom a laptopot szoftveresen
nyáron lett felrakva rá a rendszer
Inforamtikai szakon vagyok de amikor már egy infós is akadájba ütközik.. feladatkezelőt megnéztem és windows update fut állandóan és ami ilyenkor szokott álltalában
és ami még zavaró hogy leáll a nagy venti fordulat szám aztán két perc mulva megint elkezd pörögni mint az őrült
Napi szoftveres takarítás mit jelent? CCleaner, Advanced System Care és hasonló programok?
Ha a rendszerfrissítésre gyanakszol, akkor pár napra kapcsold ki, hátha megszűnik a probléma.
Ehhez: mondjuk az óra melletti kis zászlóikonon jobbegérgomb > Windows Update megnyitása > balra Beállítások módosítása > Automatikus helyett beállítod, hogy soha ne keressen frissítéseket > újraindítás után tesztelheted. (van aki még a Szolgáltatások listában is letiltja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!