Hogy tudom megnézni, működnek-e a hardverek?
Figyelt kérdés
Méhtelepen dolgozok, és elég sok pc-t hoznak be. Gondoltam összerakok magamnak egyet.2017. máj. 17. 05:51
1/4 anonim válasza:
Bedugod a konnektorba és bekapcsolod.
2/4 A kérdező kommentje:
Mindnek van valami baja, de nem mondják, hogy mi. Bekapcsolással meg nem érnék sokat, mivel nincs bent se monitor, se billentyűzet.
2017. máj. 17. 17:26
3/4 anonim válasza:
Sajnos ránézéssel nem lehet semmit megállapítani egy hardverelemről. Legfeljebb azt, hogy fizikailag sérült-e. Vigyél haza amennyit csak tudsz és otthon teszteld. Kellenek
hozzá alaplapok, processzorok, memóriák. Monitor és táp elég egy is. Sajnos összeszerelés és bekapcsolás nélkül nem lehet egyetlen alkatrészről sem megállapítani, hogy működik-e.
4/4 anonim válasza:
Annyit még kifelejtettem, hogy ha nincs is monitorod azért vigyél be egy tápkábelt és monitor nélkül is bekapcsolhatod. Annyit látni fogsz, hogy forognak-e a ventik, kerreg-e a merevlemez, elindul-e a táp. Ha ezek működnek, akkor van remény, hogy valami jó belőle, de az alapos teszthez mindenképpen tesztprogramok és monitor kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!