Milyen ez a konfig így első körben?
Alaplap: Gigabyte GA-B250-HD3P
CPU: Intel i5 7500
Ram: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4 2133MHz
Csak ez a 3 így együtt jó összeállítás?
szépen apránként szeretném a gépemet AMD-röl Intelre alakítani ezért először csak ezt a 3 komponenst cserélném és később jönne hozzá a VGA.
Szerintetek egy jó VGA-val megállja a helyét játékok terén FullHD-ban?
Akkor ez szerintem eldőlt.
Végre olyan válaszolók és olyan válaszok ami után azt tudom mondani hogy olyan válaszokat kaptam hogy igen most akkor megrendelem és jó lesz nekem.:)
Megy a zöld, köszönöm szépen!
(Egy utó kérédés csak szimpla kíváncsiságból: Ha a VR-t leszámítjuk akkor egy rx480 8gb-os kártya is jó lenne? Vagy az nem tudná hozni az elvárt FHD-t még évekig?)
Tökéletes. Akkor ha megunok várni míg gyűlik az 1070-re akkor lehet egy rx580 lesz. De ez még nagyon a jövő zenéje. Először a lap, proci, ram.:)
Köszi szépen mégegyszer is.:)
Az 1060 már vr ready támogatásos és egy rx 480/580 sok esetben jobb mint egy 1060,ebből azt lehet kihoni hogy lehet az rx-el vr-ozni könnyedén!
Meg amúgy is rohadt drága a 1070 veszel belőle kettő rx-et ami otthagyja a 1070-et (csak hogy egy játékot kiemeljek cod bo3 +50fps az rx javára illetve több helyen is ráver 10+fps-t még a 1070 sehol sem hagyja ott annyira max 5-10 fps egy két kivételben).
Szóval én egyenlőre rx 480/580 megvenném és később még eggyet mellé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!