Mi a baja a pendriveomnak?
Csütörtökön úgy vittem el itthonról az egyetemre, hogy remekül működik. Kiselőadásom volt rajta, de azt még egyszer a könyvtári gépen megnéztem, ahol lefagyott a gép, és nem tudtam már szabályszerűen lecsatlakoztatni, csak kihúzni.* Az órán már nem olvasta be a gép a pendriveot, és azóta sem. Érzékeli (hangjelzés) a ki-be csatlakoztatását, néha még egy pillanatra, mint meghajtó, meg is jelenik, de aztán eltűnik. Semmilyen gépen nem akar működni. Végleg tönkrement?
*A nyomtatóirodások mindig csak kirántják a pendriveokat, mégis utána életben maradnak.
Ha nincs rajta fontos adat, akkor formázással talán újra működőképessé lehet tenni.
Fontos adatokat meg ne tárolj egyetlen pendrive-on. Az bármikor bedögölhet, elveszhet, stb.
Adatmentő programokkal megpróbálhatod helyreállítani a tartalmát. Ha nem sikerül, akkor adatmentő céghez kell elvinni és mélyen a zsebedbe nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!