Borsányi Attila kérdése:
Mi baja a Pendriveomnak?
Figyelt kérdés
Kiírja a 4GB pendrive hogy 2,43 foglalt hely, amikor teljesen üres a pendrive. Még rejtett mappák sincsennek benne.2011. júl. 5. 19:29
1/4 anonim válasza:
Sosem annyi a pendrive,mint amennyit rá írnak,az mindig kisebb méretű. Bár ez.., amit leírtál igencsak soványka. Lehet hogy valami made in china,és azon belül is noname leggagyibb pendrive,olcsó piaci bóvli fajta.
2/4 anonim válasza:
Formázd le talán segít..
De igen igazából mindennel ez van sosem annyi a hely amennyit ráírnak pl. nálam:
2 Gb prendrive(Kingston): 1,86Gb
4 Gb prendrive: 3,86Gb
16Gb premdrive(Kingson): 14,9Gb
2Tb külső hdd(WesternDigital): 1,81Tb
(Na most gondold el,hogy egy 2 Terrás HDD-nál még lenne 200 GB szabad helyed erre nincs semmi)
(Pont mint nálam Januárba kaptam és már 1 hónapja tele/törlöm róla a sz.rt..)
Amúgy nagyrészt valamivel kevesebb,mint 10% az a rész amit nem lehet használni.
Ha valami nem világos írj.
3/4 A kérdező kommentje:
Húúú formázást el is felejtettem:D megcsináltam sikerült 3,72 GB kapacitás:D köszi :D
2011. júl. 5. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!