Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen beállításokkal használh...

Milyen beállításokkal használhattam régen a videókártyámat?

Figyelt kérdés

Formázás előtt max 120 fps-el mentek a játékok. A fifa17 is. Most ugyanazon beállítások mellett 200-230 fps között ugrál a játék, ami első hangzásra jobbnak hangzik de más játéknál meg sokkal rosszabbul teljesít a gép. Az nvidia vezérlőpultjánál szerintem formázás előtt is ezeket állítottam be.

(Ha a függőleges szinkronizálást gyors-ra teszem akkor is magas fps-en mennek a játékok).

2017. máj. 14. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Gyorsra akkor érdemes tenni a szinkronizációt, ha a gép kihajtja a monitor képfrissítésének dupláját.

A 3D beállítások 1. menüpontjában (Képbeállítások...) válaszd ki a 2. opciót (Speciális 3D...).

Aztán a második menüpontban a függőleges szinkronizációt állítsd Adaptívre. Ha az sem az igazi, választ a sima "Be" opciót.

Ha egy monitorod van, akkor a többmegjelenítős... résznél válaszd ki az egymegjelenítős... opciót.

Én az "előre reprodukált képkockák maximális számát" leszoktam venni 1-re.

Ezekkel a beállításokkal mondjuk lehet limitálsz mindent 60 fps-re. Nem tudom milyen monitorod van.

2017. máj. 14. 20:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem anno mindent 120fps-re limitált le, mert annyit simán kihajtott. Most 230al megy és néha csíkozódik pedig gyors sync-en van.
2017. máj. 15. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!