Miért lassabbak a játékok mint "régen"?
"inkább nem irom le a specifikációkat mert lényegtelen"
akkor nem válaszolunk mert teljes infó nélkül lényegtelen minden válasz
Intel E2180 2 magos 2.00GHz
Nvidia geforce 8600 gt 512mb
4 GB Ram ddr2
Windows 7 64 bit
Elképzelhető, hogy valamelyik hardver kezd elfáradni, vagy rég volt kitisztítva /pasztázva a gép, vagy rég volt telepítve az operációs rendszer, tele lett közben szemetelve a gép, és jót tenne neki egy friss telepítés.
Ezt már te tudod, hogy mikor volt kipucolva, telepítve a géped, de ha soha és régen, akkor lehet mind a kettőnek eljött az ideje. Ha a pucolás, telepítés ellenére még mindig lassú a játék, akkor valami hardveres dolog lesz.
Nem lennék meglepődve az utóbbin, mert a proci is meg a videokártya is 10 éves. Ennyi idő alatt azért el tud fáradni egy VGA. Nem zúg a gép játék közben mint az állat? Nézd meg azért, hogy hány fokos a gép játék közben.
Bármelyik jó hőmérséklet mérésre.
És a 64 bites Windows 7 előtt mi volt fent? Ugyanez, vagy valami más? Mert lehet azt a valami mást kéne akkor visszatenni, a Windows 7 2009-es, a játék 2010-es, az alkatrészek meg 2007-esek. Lehet egy XP SP3 bőven elég lenne, vagy egy 32 bites Windows 7 Home Premium. Bőven elfut a játék Windows XP-n is.
Esetleg régebbi VGA driver is megpróbálhatsz feltenni. Letörölni a mostanit, és feltenni pl. ezt:
Ez a driver akkor jött ki, amikor a játék. De szét tudsz nézni hónap / évre lebontva.
Így tudod letörölni a mostani drivert:
nekem tiszta a felfogásom csak számomra egy ilyen kérdésre a válasz teljesen egyértelmű
nem szidtam és nem is akarom szidni a géped( nem vagyok az a típus)
a processzor 64bit-es szóval elméletben bírnia kéne a 64 bites op.-rendszert
én arra tippelek, hogy elöregedtek/elfáradtak
szerintem szerezz be egy jobb vidikarit és processzort (hardveraprón vannak olcsón)
procinak egy core 2 quad-ot (ha jól tudom az a legerősebb lga775-s proci)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!