Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért Nem működik az USB 3. 0...

Miért Nem működik az USB 3. 0 megfelelő sebességgel?

Figyelt kérdés

Csak 6 MB/s-kell tölt úgy tudom sokkal többel kéne neki.Felismeri hogy a Pendrive is usb 3 meg a port is de mégse gyors.

Az alaplap típusom gigabyte ga-h97-hd3 és win 8.1 fut

A Pendrive egy 8 GB-os Kingstone Data Traveller 3.0

Amit próbáltam:

Driver frissítés - sajnos csak win 7 hez elérhető

Összes portot végig próbáltam mindegyiknél hasonló a helyzet

Eszközelőben is próbálkoztam a tulajdonságnál, de semmi változás sajnos.

2017. máj. 13. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:

El foglak keseríteni....az bizony annyit tud.

Olcsó PEN és ráadásul 8gb méretben, ezeknek butítva van a vezérlője.

Olvasni 60-70mb/s képes, de írni max 7-8mb/s!!!

2017. máj. 13. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
+1, ennyit tud az olcsó pendrájvon a memória. Ezek csak marketing fogásként USB3-asok. Olyan, mint amikor a belépő szintű videokártyára rápakolnak 4 giga VRAM-ot.
2017. máj. 13. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy az az "USB 3.0" felirat csak azt jelenti, hogy azzal kompatibilis, de amúgy köszönőviszonyban sincs azzal a sebességgel. Az írás sebessége meg hát olyan "Kingston-os". Szerintem amúgy ennek a híres-nevezetes Kingstonnak szinte az összes pendrive-ja egy ócska átb..szás, úgyhogy nem kell itt lebutítani semmilyen vezérlőt - ezek alapból, butítás nélkül ilyen rakás trágyák.

Ha szerencséd van, esetleg feltornázhatod az írást 8 MB/s-ig, de akkor már ugrálhatsz örömödben.

2017. máj. 13. 10:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért írtam hogy lebutítva,mert nem mindegy hány memóriakocka van a nyákon, a sávszélesség az 1 kockával a legkisebb. HA ez 32gb lenne, akkor már 20mb/s lenne az írás ugyanazzal a vezérlővel.

A vezérlő tényleg usb3.0 tud, de ennek csak olvasáskor látod valami minimális hasznát.

2017. máj. 13. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!