Coumputer Imperium-ról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2017. máj. 12. 17:01
1/7 anonim válasza:
Jó a marketing, azon kívül semmi pozitív!!!
Az összeszerelt gépeik túlárazottak és nem minőségi táppal vannak szerelve, Ha cseréltetni akarsz valamit borsos a felár.
2/7 A kérdező kommentje:
És használt gépeknél? Vagy ott a gépbe alapból beszerelt gyári táp van?
2017. máj. 12. 17:23
3/7 anonim válasza:
Ne szidjuk már a tápokat hisz le sem írják hogy milyen van benne. Az tény hogy xarok de nem csak ez a legnagyobb problémájuk. Jó hangzatos alkatrészek mellé sok gagyit beleraknak és ezáltal aránytalan túlárazott gépet árulnak.
Ezen felül a ház kinyításával garanciavesztés van ezáltal csak velük javíttathatod ami igen nyögvenyelős.
4/7 anonim válasza:
Melót se keressen ott senki , csaló tré bagázs .
5/7 anonim válasza:
Vettem náluk gepet, úgyhogy első kézből irom. Aki nem ért hozza (mint én anno), az nagy eséllyel rosszul választ. Most nem tudom milyenek vannak, de egy évvel ezelőtt én belefutottam egy fx6300-as processzoros témába. Azóta kb mindent kivsereltem a gépben, meg a tápot nem... ha értesz hozza, olcsóbban összerakás sokkal jobbat mint amit ott árulnak. Én eléggé megbántam, mondjuk azen hibám volt hogy nem értettem hozzá.
6/7 anonim válasza:
Szutyok a garanciájuk (csak akkor marad érvényes ha náluk szervizeled a gépet, ami amellett hogy mindenbe belekötnek, még nagyon drága is, és persze kötelező, még akkor is ha semmi baja). A többit leírták, nem éri meg onnan vásárolni.
7/7 MGéza válasza:
#3: A használt gépekkel semmi gond, legfeljebb az, hogy C2 gépek BTX alaplapra épülnek és körülményes bennük bármit cserélni épp ezért, később meg ha feljebb váltanál akkor kb eladhatatlan, pont ezért. A tápegységükkel nem szokott gond lenni minőségileg, de a BTX miatt a csatlakozók eltérhetnek és nem sok extra szokott lenni rajtuk ami egy estleges bővítéshez kell, leggyakrabban például nincs pci-e csati rajtuk. Mondjuk egy gen3 Intelre épülő brand gép már jobb vétel, ott már hanyagolta az Intel a BTX-es agymenését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!