Ha valakinek van tapasztalata, hogy Acer Aspire E1-571 laptopot miként lehet rávenni, hogy Pendrive-ról boot-oljon, kérem ossza meg velem!?
Oksi! Ha XP nem akkor körülnézek Linux fórumon, hogy melyik támogat Twain-t. Ha nem jön össze, még mindig jöhet a "Málna PC" bár ez nekem eddig a pillanatig ismeretlen dolog volt.
Nagyon szépen köszönök minden segítséget!
Mustek, szerintem ez nem noname márka.
Mi az az xsane?
Itt van egy lista a támogatott scennerekről:
MUSTEK A3 600 CP. (máramennyire olvasható)
Én a listában csak Scanmagic 600 CP-t találtam, de ez A4 a google szerint.
Egyébként tegnap éjszaka eljutottam odáig, hogy a Hiren BOOT Mini XP-jére rá tudtam telepíteni a régi gépemről a twain drivert, és látja is a szkennert. Viszont ha szkennelést indítok sfc4.sys hibára kimegy kék halálba. Próbáltam ezt a fájlt is lecserélni a régi gépével, de nem jött be. Szerintem a baj ott lehet, hogy a Mini XP egyáltalán nem is reagál, mikor bedugom/kihúzom az USB-LPT átalakítót. Valószínűleg nem látja.
A Virtulabox-ba telepített XP-vel is ugyanígy jártam. Szerintem ez az USB-LPT átalakító, nem használható szkennerhez. A leíása szerint is régi nyomtatókhoz ajánlják. PCMCIA csatlakozóm sincs.
Gondolom a linux sem enné meg plug and play-ként, én meg nem értek annyira linuxhoz, csak az időm cs..ném el vele.
Asszem veszek egy A4-es szkennert a laptohoz, ha pedig A3-as műszaki doksit kell szkenelnem, használom a régi gépet.
Köszönöm a segítséget mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!