Ha valakinek van tapasztalata, hogy Acer Aspire E1-571 laptopot miként lehet rávenni, hogy Pendrive-ról boot-oljon, kérem ossza meg velem!?
Az XP nem támogatja az UEFI módot. A Windows 7 SP1 volt az első Windows ami támogatta.
Ezek kívül abban sem vagyok biztos, hogy ez a laptop támogatja-e a Windows XP -t. A honlapon csak Windows 7/8 driverek vannak hozzá.
Miért akarnál XP-t tenni erre a gépre?! Erre minimum Win7 való, nem is fogja támogatni az XP-t.
2017-ben el kellene már felejteni végre azt a 16 éves, évek óta nem támogatott rendszert...
Van egy A3-as scanner-em amire csak XP-ig adtak ki drivert. Live XP-t akarok futtani pendrive-ról, csak a szkennelés idejére, hogy azért a néhány alkalomért ne kelljen újabb ekkora szkennert vegyek.
Az oké, hogy nem támogatja az XP drivereket, de a telepítőnek legalább el kellene indulni nem igaz?
XP-t nem tudsz telepíteni USB-ről (hivatalosan, vannak kókány megoldások de nem mindig működik), boot-olj XP CD-ről
és megoldva. Ehhez a notihoz pedig találsz XP driver-ket is.
Köszi! A virtuális gépet már próbltam, azzal az a baj, hogy a szkenner LPT portos, és az USB-LPT átalakítót nem tudtam működésre bírni Virtualbox alatt.
Igazából csak az érdekel, hogy miként tudnék USB pendrive-ról boot-olni, aztán már tudok kisérletezni. Az USB-HDD és USB-FDD lehetőség a BIOS-ban alkalmas lehet erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!