Barnivook kérdése:
Mi a véleményetek erről a konfigról a jövőre nézve? Rendben van?
Figyelt kérdés
MSI H97M-E35 alaplap
Intel i5-4460 processzor
Kingston HyperX Fury 8GB 1600MHz DDR3 CL10 RAM
FSP Raider 550W tápegység
SAPPHIRE Radeon RX 480 NITRO+ OC 8GB GDDR5 256bit PCIe (11260-01-20G) Videokártya
2017. máj. 10. 16:23
1/5 anonim válasza:
A memória lehetne dupla annyi, még akkor is, ha qrva drága, de egyébként el leszel vele egy darabig. Természetesen a következő generációs játékok gépigényei még nem ismertek, ez csupán előrejelzés.
2/5 anonim válasza:
Inkább 6. És 7. Generációs cpu építkez én ezt nem vennem meg AMD kártya helyet egy Gtx 1060 6 gb
3/5 anonim válasza:
Ne vegyél amd kártyát. Szarok a driverek. Hidd el nekem, szívtam vele eleget. #sohatöbbéamd
4/5 anonim válasza:
A legújabb játékokhoz minimum 8gb ram kell ajánlott a 16gb, szóval szerintem is duplázd meg a ramot!
5/5 anonim válasza:
Ha már meg van egy ideje, akkor nincs vele gond, de pár év elteltével lehetnek gondok proci és videokártya esetén is.
Remélem nem most vetted vagy nem ezt tervezed venni, mert most nagyon nem éri meg ilyen konfigot építeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!