MSI 970 gaming vagy ASUS m5a97 r2. 0 alaplap?
Fx-4xxx proci későbbiekben valoszinű beruháznék egy fx-8xxx procira
8gb ram
Rx 470 videokari
2X1terrás vinyó
alá kéne egy jó Alaplap
Abban kaptál segítséget koma.
Az FX-4xxx proci hangyafing az RX-470 mellé, a 8xxx elég lenne, de akkor megint költenéd kell és egy halott foglalatba ölöd a pénzed.
Egy jó AM3+ lap pl. ez [link] 25k.
Egy G4560 proci 18k, egy Asrock H110M-HDS lap 16k, 8gb ddr4 2400 pedig 17k, összesen 51k.
Eladod a 8gb ramot típustól függően 10-15k-ért, akkor már csak kb. 11-16k összeggel kell pótolnod és egy modern, erős géped lesz, a proci pedig jobban kihajtja majd a kártyát a legtöbb játékban, mint az FX-8xxx proci.
Ha a mostani procidért valaki fizet valamennyit, akkor az szintén lejön az árból, még kisebb a különbség.
G4560 best budget CPU
tisztában vagyok vele h fx régi stb de nekem aki heti 2-3 jatszik mert annyi időm van annak hibátlan sztem ez a konfig arra amire kell nekem
Van lovém drága gépre is de nem kell sajnálom rá felesleges .
2. Köszi megrendeltem az 970et
Már látom két agytröszt közé keveredtem. Egy ember intelligenciáját általában le lehet szűrni a helyesírása alapján, de a tieteket az írásotok tartalma alapján se lenne nehéz megbecsülni. (Kb. kettőtöknek összesen 200) Ha nem hiszitek, tessék, lehet próbálkozni:
Gratulálok kérdező, most választottad a drágább ugyanakkor rosszabb megoldást. TAPS-TAPS Majd mikor az FX-8xxx procit veszed bele, akkor lesz igazán olcsó ez a megoldás. Ha meg nem a játék a fő profil, minek kellett az RX-470? Hagyjuk is.
Válaszoló, te meg elnézve a tudásodat inkább az "Új kérdés" gombot használd gyakrabban a "Válasz küldése" helyett.
A te döntésed, hogy mire költöd a pénzed, de játékra már szinte bűn FX-et venni.
Akkor már a kérdésre is válaszolok: inkább az MSI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!