Miért Szaggat, Laggol a GTA V?
Figyelt kérdés
Gép:
AMD A8 proci
Ram: 4gb ddr3 1600mhz
VGA: gt730 (2GB)
Amikor nem a városba vagyok akkor aprocska mini laggok vannak de visszont amikor a városba vagyok akkor brutálisan szaggat
2017. máj. 9. 11:59
1/5 anonim válasza:
Gyenge procin, kevés ramon és nagyon gyenge videokártyán kívül más oka nincs szerintem.
2/5 anonim válasza:
A kérdéseddel meg is válaszoltad az okát :D Vedd le lowra a grafot, ha még nem vetted le.
3/5 MGéza válasza:
4Gb ram elég kevés szokott lenni a GTA V-nek, másnál beszaggat ennyivel. De ahogy mások is írták, itt minden gyenge kb. Főleg ha már FHD-n próbálkozol.
4/5 anonim válasza:
Valóban gyenge PC, na de a GTA 5 gépigénye sem tartozik a legdurvábbak közé. A minimum követelmény elvileg megvan. Nem tudom, most milyen felbontással játszol vele, de HD-ban kéne megpróbálni.
5/5 anonim válasza:
Jó a procija is, és a grafikus kártyán Mediumon el kell futnia (Nekem pont hasonló 640m van).
A ram az tényleg csak netezésre elég, ha sok emberkét, kocsit és épületet kell a ramban tartani, nem bírja.
Ezt csinálja: Ram ha tele telik, nincs hova "raknia" le kell mentenie HDD-re ami felesleges, és újra olvasni az új épületeket előtted. Ha megfordulsz akkor megint olvashatja a HDD-ről, persze nem fér el, előtte megint le kell menteni valami ram tartalmat a HDD-re és csak utána olvasni vissza a HDD-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!