Miert laggol a GTA5 egy viszonylag jo PC-n?
Az a problemam van, hogy valamiert a gta v nekem nagyon laggol, konkretan jatszhatatlan. Altalaban 2-5FPS-el jatszom, ami azert khm... PEdig csak normalon van minden, es a gepemnek lazan vinnie kene, de valamiert megsem. Regebben rendesen ment, de egy ido utan valamiert elkezdodott ez a problema, es hiaba raktam ujra, soha nem segitett. A gepem:
Gigabyte gtx 960 4gb oc edition
Intel core i5 6,5k 3,2GHz
16Gb DDR4 ram
Ezen a pc-n szerintem egyaltalan nem normalis a 2FPS, foleg, hogy a javasolt rendszerkovetelmenyt azert joval meglepi, es csak normalra van rakva minden beallitas. Elore is koszonom a valaszokat! :)
Tápegység?
Túlmelegedés, driver probléma kizárva?
Ui.: minden jatekot viszonylag jol visz
Cs go 250-300FPS maxon
Rust 60FPS maxon
Rainbow Six 50-60FPS medium-high
Division 50FPS medium
Tap: Chieftec 600W
CPU: 40fok
GPU: 45fok
Es nem, nem csak most nyaron kezdodott el, tehat nem a tulmelegedes miatt van, es amugy van a hazban van 6db 120mm-es coller master ventilator. A windowst nem akarom ujrarakni, mert nagyon sok minden van a gepemen, es amugy eredeti is. Es amugy takaritva kb 2 hete volt :D
Drivereket leszedted?
Már csak a driver miatt lehet, vagy vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!