Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hová tűnt a RAM?

Hová tűnt a RAM?

Figyelt kérdés

Mikor bekapcsoltam a gépet akkor egy pillalatra egy hosszú hibaüzenetet dobot ki.

És mikor látom hogy 4GB helyet csak 2GB RAM van teljesen meglepődtem megijedtem

Elcsúszhatott a helyétől vagy kisült?

2017. máj. 7. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
sokat segít, ha elolvasod a "hosszú hibaüzenetet"
2017. máj. 7. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
#1 nehéz elolvasni egy hibaüzenetet, ha csak egy pillanatra jelenik meg. ;)
2017. máj. 7. 11:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak egy pillalatra dobta ki
2017. máj. 7. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
van telefonod, levideozod... ne legyél már ennyire életképtelen a XXI. században!
2017. máj. 7. 11:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Van telefonom és olyan gyorsan történt hogy elő se tudtam venni és próbáltam, újraindítottam a gépet és már akkor nem dobta ki
2017. máj. 7. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ipor! Minden rendben van az életedben? Azt vettem észre, hogy az elmúlt pár hónapban csak elvétve adtál kicsit is hasznos választ, a többi az értetlenkedés / trollkodás kategóriába hajlott. Emgem nem zavar, csak aggódom érted.
2017. máj. 7. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Vedd ki a ramokat, óvatosan portalanítsd ki a foglalatot az alaplapon, helyezd vissza rendesen, ha nem jó, akkor próbáld meg másik foglalatba. Ha így se jó, akkor valószínűleg valamelyik RAM-od meghibásodott.
2017. máj. 7. 12:51
 8/8 anonim válasza:
Vedd ki az egyik RAM modult és indíts el egy memtest-et. Ez menjen minimum 12 óráig, ha nincs hiba, akkor csere és teszteld le a másikat is. Ha mindkettő jó, akkor a foglalatokkal kell vacakolni. De ha el tudod küldeni az alaplapod és a RAM modulok teljes nevét, akkor többet tudok segíteni.
2017. máj. 7. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!