Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hova tünt 90gb?

Hova tünt 90gb?

Figyelt kérdés
Van 2 meghajtó a gépembe, C/D, a c-n van a windows, a d-re régebben töltöttem le pár játékot, amiket ugyancsak a d-re telepítettem fel, de ezeket már mindet letöröltem azóta, (a D meghajtó 97GB-s) és azóta, vagyis hát inkább amióta fentvan a win7 a gépemen, azóta a D-ről sokszor eltünik 600mb, 2gb, 5gb, pl. tegnap is játszok MTA-val, ledob az asztalra mert kevés a szabad hely a D-n, de kb félórával azelőtt néztem, volt rajta 600mb, félóra után 4mb.. de 90gb-s... 1 letöltött torrent, program nincsen rajta.. és 90gb elvan tünve.. mit csináljak vele? Ha valakinek kicsit érthetlen így ez, írjon rám, jelöljön be skypeon és elmesélem ott, képernyőmegosztásban. Előre is köszi.. :)
2015. dec. 21. 13:07
 1/1 Gábor_79 ***** válasza:
Biztos a D-re vonatkozik a figyelmeztetés? A rejtett fájlok megjelenítése be van kapcsolva?
2015. dec. 21. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!