Milyen informatikai boltok vannak, ahol lehet Erzsébet kártyával fizetni?
Figyelt kérdés
Üdv! Azt már kiderítettem, hogy iPon és Edigital kilőve, többtől pedig még várom a választ. De most komolyan nagyon úgy tűnik, hogy nincs egy neves hely, ahol tudnék vele fizetni. Fractal Design Define R5 házat és Corsair memóriát vennék. Le kell vásárolnom a kártyán lévő összeget.2017. máj. 4. 12:35
1/10 anonim válasza:
Jobb felső sarokban válaszd ki a kártyát és a megfelelő kategóriát.
A bal felső sarokban lévő keresőmezőbe pedig írd be, ghoy informatika vagy számítástechnika vagy vmi hasonló.
2/10 anonim válasza:
Melyik zseb az Erzsébet kártyán belül? Mert van vagy 7 féle.
Kajajeggyel mondjuk felejtős már most, elég hülyén nézne ki a rendszerükben adóhatósági átvilágításkor, hogy ott vettél 1 pizzát, "ja gépház lett, maradhat?".
Egyéb iránt semmit sem "kell" csinálni, csak mindennek van egy okozata.
3/10 A kérdező kommentje:
Nyilván ajándék zsebről van szó. Feltételeztem, ennyire hülyének nem nézitek a másikat, h kajajeggyel akarjon gépet venni...
2017. máj. 4. 13:50
4/10 A kérdező kommentje:
A keresést meg próbáltam, de ha nem tudod a pontos nevét az üzletnek, akkor a fene megette az egészet. Ismerek jópár üzletet, melyekkel felvettem a kapcsolatot, ezért kértem, hogy ti írjatok, hátha lesz olyan, amit nem ismerek és elfogadják a kártyát.
2017. máj. 4. 13:54
5/10 anonim válasza:
Ezért modntam, hogy írd be, hogy informatika és számítástechnika. Azok nyilván olyan boltok, és van is találat. Nem modntam, hogy így midnegyik olyan boltot megtalálod.
6/10 A kérdező kommentje:
Te magad kipróbáltad, amit írtál? Mert én már a nap elején azzal indítottam. Ha sikerrel jártam volna, nem jövök ide.
2017. máj. 4. 15:27
7/10 A kérdező kommentje:
Nyilván részeredménynek tekinthető eredmények vannak, de így nem lehet megtalálni a legtöbb potenciális boltot.
2017. máj. 4. 15:29
8/10 anonim válasza:
Igen, kipróbáltam.
Egyik találat sem felel meg? Sztem kis boltokban is megrendelik neked amit kérsz.
9/10 A kérdező kommentje:
Egyik se jó sajnos. Plusz budapesti kellene.
2017. máj. 4. 17:01
10/10 anonim válasza:
Értem. Hát, akkor azt tudod tenni, hogy végigbogarászod mind.
Egyébként nekem hozott ki egy jópár pestit a comp-ra keresve pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!